Ultima dezbatere Trump-Biden va avea o nouă regulă menită să evite haosul! Microfoanele vor fi oprite în anumite intervale de timp. Trump: Este foarte nedrept

Redactor:
Ana Matei
Ultima dezbatere Trump-Biden va avea o nouă regulă menită să evite haosul! Microfoanele vor fi oprite în anumite intervale de timp. Trump: Este foarte nedrept
Ultima dezbatere Trump-Biden va avea o nouă regulă menită să evite haosul! Microfoanele vor fi oprite în anumite intervale de timp

Donald Trump și Joe Biden vor avea parte de ultima lor dezbatere joi, însă aceasta se va desfășura conform unei noi reguli. Cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA vor avea microfoanele oprite în anumite momente, pentru a se evita situația de la dezbaterea trecută, în care Donald Trump i-a întrerupt în repetate rânduri pe rivalul său, dar și pe moderatorul evenimentului.

Joi, va avea loc ultima dezbatere a celor doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA: republicanul Donald Trump, actualul președinte, și democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte.

Comisia de dezbateri prezidențiale s-a întrunit luni pentru a pune la punct ultimele detalii în legătură cu dezbaterea de joi a candidaților care se vor lupta în cursa pentru Casa Albă. Așadar, Comisia a decis ca în momentul în care va vorbi Joe Biden, Trump să aibă microfonul închis și invers.

Hotărârea vine după ce prima dezbatere s-a transformat într-un real haos, în condițiile în care actualul președinte i-a întrerupt frecvent pe Biden și pe moderator.

Reacția lui Donald Trump: Această măsură este foarte nedreaptă

Donald Trump a declarat că este nemulțumit de această măsură: „Voi participa la dezbatere, dar sunt de părere că această măsură este foarte nedreaptă”, a declarat Donald Trump.

Surse apropiate ale Comisiei au declarat pentru CNN că decizia opririi microfoanelor în momentele în care candidații nu au dreptul să vorbească a fost luată în unanimitate.

„Nu este vorba despre o modificare a regulilor, ci mai degrabă de o măsură de promovare a respectării regulilor care au fost agreate de ambele tabere electorale. O modificare a regulilor ar fi necesitat negocieri prelungite și, în opinia noastră, ineficiente între cele două campanii”, a precizat sursa.

Dezactivarea microfonului va funcționa astfel: La începutul fiecăruia dintre cele șase segmente ale dezbaterii, fiecărui candidat i se vor acorda două minute pentru a răspunde la o întrebare. În timpul acelei perioade de timp, microfonul contracandidatului va fi dezactivat.

„În conformitate cu regulile de dezbatere convenite, fiecare candidat trebuie să aibă două minute de timp neîntrerupt pentru a face observații la începutul fiecărui segment de 15 minute de dezbatere. Aceste observații vor fi urmate de o perioadă de discuții deschise”, a precizat Comisia.

Prima dezbatere a celor doi candidați a avut loc pe data de 29 septembrie și a fost bogată în întreruperi și insulte.

 

 

VIDEO | Ultima filmare cu Diego Maradona în viaţă: ”Este sfâşietoare” Un vecin a surprins...
Doliu uriaş în showbiz! A murit, iar el e devastat: 'Din păcate, a decedat! A...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Locul din România unde coșurile sunt interzise în supermarket. Motivul e incredibil
Surse NYT: Israelul a comis asasinatul din Iran / Criza poate complica eforturile Administraţiei Joe...
Imagini cu sicriul deschis al lui Maradona stârnesc revoltă. Angajații de la pompe funebre s-au...
Doliu uriaş în showbiz! A murit, iar el e devastat: 'Din păcate, a decedat! A...
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
ȘOCANT! Ce probleme are Silviu Biriș din cauza divorțului. Este halucinant...
Când va lua sfârșit pandemia? ”Mama” Polidinului a dat un RĂSPUNS ȘOCANT. Doar așa putem...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Viviana Sposub și George Burcea nu mai locuiesc împreună! Adevăratul motivul pentru care actorul a...
Inchide