Un blogger rus a transmis în direct moartea iubitei sale

Un blogger rus a transmis în direct moartea iubitei sale
Publicat: 05/12/2020, 22:47
Actualizat: 05/12/2020, 22:48

O tânără din Rusia a murit în timp ce iubitul ei era în emisie directă pe Internet. 

Potrivit presei ruse, bloggerul rus, Stas Reșetnikov, cunoscut sub numele de Reeflay, ar fi ținut-o pe tânără aproape goală, la balcon, pe un ger năprasnic.

Bloggerul transmitea în direct pe Youtube, iar la un moment dat a anunțat că iubita lui a murit.

El a adus-o de la balcon și a așezat-o pe o canapea, continuând transmisiunea live. Un spectator a mărturisit că, după atacul său violent, a închis-o afară în lenjeria de corp numai după ce a turnat apă pe ea. Grigoryeva a încercat să se înfășoare într-o jachetă pe care și-a luat-o, spunând că este însărcinată.

Când a readus-o înăuntru, scenele dureroase au fost transmise live spectatorilor, pe măsură ce Reeflay și-a dat seama treptat că nu respiră.

Valentina a murit la Moscova

Bloggerul își întreba fanii cum ar trebui să procedeze cu tânăra

Comportamentul ciudat a continuat, întrebându-și fanii cum să cheme ambulanța. Mai târziu, el totuși a apelat serviciul de urgență.

Medicii sosiți la fața locului au confirmat decesul tinerei în vârstă de 26 de ani.

Oamenii legii examinează trei versiuni ale decesului: supradoză de narcotice, contuzia organelor interne și hipotermia.

Potrivit analizelor biochimice, în sângele decedatei au fost găsite urme de mefedron, amfetamină și canabis.

Conform datelor preliminare, moartea tinerei a survenit în urma unui stop cardiac, cauzat din cauza intoxicației, iar temperaturile reci au fost doar un factor agravant.

Totodată, expertiza medico-legală a constatat că tânăra avea o leziune cranio-cerebrală închisă, multiple vânătăi și un hematom pe față.

Bloggerul Stas Reșetnikov, în vârstă de 30 de ani, a fost plasat în arest pentru 60 de zile și riscă până la 15 ani de închisoare pentru vătămarea corporală gravă a concubinei sale.