Un român a găsit un cadavru într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania

Un român a găsit un cadavru într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania
Poliția spaniolă/ Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 01/12/2022, 14:46

Descoperire șocantă, la Barcelona, făcută de un român care căuta fier vechi. Bărbatul a găsit într-un tomberon din cartierul Eixample o valiză în care se afla un cadavru mutilat.

Potrivit El Pais, „vânzătorul de fier vechi român a tras o sperietură zdravănă” când, în timp ce scotocea într-un container, a găsit o valiză destul de grea.

În ea erau înghesuite rămășițele unui cadavru mutilat.

„Prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav”

„Am o tutungerie și, în fiecare dimineață, fac turul barurilor din zonă pentru a reface stocul de țigări. Un comerciant de fier vechi, care este clientul meu, m-a sunat tocmai când tocmai găsise valiza”, a declarat proprietarul unei tutungerii din Barcelona. „Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav”, mi-a strigat românul. „La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, al unui bărbat alb… Am fost șocat”, a declarat proprietarul tutungeriei.

Pentru că nu avea telefonul la el, acesta a oprit o ambulanță și a chemat imediat poliția. Polițiștii au verificat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi. Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, așa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte.

Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a polițiștilor este de a identifica persoana decedată și de a aresta persoana sau persoanele care au ucis-o și tăiat-o în bucăți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase