Un român a vrut să-și seducă fiica vitregă cu alcool și mesaje pe WhatsApp, în Italia: „Pot să te văd. Vin la tine, vrei?”

Un român a vrut să-și seducă fiica vitregă cu alcool și mesaje pe WhatsApp, în Italia: „Pot să te văd. Vin la tine, vrei?”
Foto: Pixabay.com / Caracter ilustrativ
Publicat: 11/06/2021, 10:56

Un român în vârstă de 28 de ani este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă de doar 14 ani. Adolescenta a sunat de urgență la carabinieri.

„Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!”, a strigat disperată fata, care a sunat la poliție în lacrimi, după ce individul român s-a năpustit asupra ei, scrie Corriere del Veneto, citat de observatornews.ro.

Carabinieri s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au găsit-o pe fata speriată, mama ei fiind vizibil supărată, iar partenerul de viață beat și agresiv.

Incidentul a avut loc duminică. Fata a povestit cum individul i-a făcut avansuri sexuale și a profitat de faptul că mama ei nu era acasă.

Individul s-a apropiat de fiica lui vitregă, i-a dat să bea votcă, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a vrut să-i dea să fumeze.

Ulterior, a devenit foarte agresiv și a vrut să o violeze. Fata s-a opus și s-a baricadat în camera ei.

Agresorul, mesaje pe WhatsApp: „Te iubesc. Te vreau mai mult decât o fiică”

După ce fata sa vitregă s-a baricadat în cameră, tânărul a încercat să o convingă să iasă, trimițându-i mesaje pe WhatsApp: Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu… apoi să ștergi mesajele?”

Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru… Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine… Te-am adus în cameră pentru că te iubesc… te plac… pot măcar să te sărut?”, i-a transmis agresorul fetei.

„Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru”, i-a spus el. „Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”, i-a răspuns fata, care a reușit să tragă de timp, până la venirea poliției.

Ordin de protecție împotriva bărbatului de 28 de ani

Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție. Bărbatul nu mai are voie să ia legătura cu minora, sub nicio formă.

Acesta a prezentat o altă versiune anchetatorilor, cum că fiica sa vitregă i-ar fi făcut „avansuri”. Doar ancheta va putea face lumină în acest caz tulburător.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase