Un român rănit în atacul sângeros din Las Vegas. Mesajul postat de mama sa pe Facebook. UPDATE

Un român rănit în atacul sângeros din Las Vegas. Mesajul postat de mama sa pe Facebook. UPDATE
Publicat: 03/10/2017, 08:55

UPDATE MARȚI 08:50Carmen Iclodean, mama clujeanului care a fost rănit în atacul armat din Las Vegas, a anunțat prin intermediul site-ului de socializare, Facebook, că în urma unei operații medicale, starea acestuia este stabilă și mulțumește tuturor pentru susținerea oferită. Aceasta a scris că „glonțul (ce l-a lovit pe Luca, not.red.) a trecut prin ambii plămâni și a zgâriat una dintre vertebre. Chirurgul a îndepărtat două treimi din plămânul drept al acestuia, el este conectat la aparatul de respirat, dar este în viață, iar în timp se așteaptă recuperarea sa”.

Carmen Iclodean le mulțumește tuturor penru rugăciunile pe care le-au făcut pentru Luca, adăugând că accestea „au funcționat ca întotdeauna”. Potrivit informațiilor transmise de mama sa, ar putea fi nevoie ca Luca Iclodean să rămână conectat la aparatul de respirat pentru încă o zi. Aceasta a menționat de asemenea că susținerea de care Luca a avut parte a însemnat foarte mult pentru acesta.

Un tânăr din Cluj-Napoca, Luca Iclodean, a fost rănit, luni, în atacul armat din Las Vegas, mama sa postând pe o rețea de socializare un apel pentru prieteni de a se ruga pentru fiul său, aflat în operație, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen Iclodean, mama lui Luca, a postat, luni, pe o rețea de socializare un mesaj în limba engleză în care arată că fiul ei trece prin momente critice și arată o fotografie a acestuia din spital.

„Nu postez chestiuni personale dar acum am cu adevărat nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar acum se află în operație în condiții critice și el ar aprecia rugăciunile voastre”, a scris Carmen Iclodean, care lucrează la un casino în Las Vegas.

Și alți români au asitat la tragedia îngrozitoare din Las Vegas.”Oameni care țipau, alergau disperați, nu știau ce se întâmplă. Am văzut oameni care veneau pe străzi foarte panicați, am încercat să interacționez cu doi americani care mi-au spus să nu mergem în acea direcție, încercați să stați în camerele voastre, e cel mai bine pentru voi. După 20 de minute, tot orașul era împânzit de poliție, au început să vină trupe al FBI, am fost destul de panicați”, a povestit, la Digi24, Răzvan, un student român aflat în SUA, în programul „Work&Travel”.

Cel puțin 50 de oameni au murit, iar alți peste 400 au fost răniți în urma unui atac armat ce a avut loc, luni, la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, reprezentând cel mai grav atac armat ce a avut loc pe teritoriul Statelor Unite, informează Reuters.

Aproximativ 22.000 de oameni participau la un festival de muzică country, aceștia fiind atacați de un individ care a deschis focul asupra mulțimii. În momentul atacului, atacatorul se afla la geamul unui hotel aflat în apropierea concertului.

Poliția Metropolitană din Las Vegas a anunțat că 406 persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Joseph Lombardo, șerif al poliției din Las Vegas, a confirmat identitatea suspectului ce a deschis focul la un festival de muzică din Las Vegas, informează The Guardian.

Suspectul ce a fost împușcat de poliție este Stephen Paddock. Înainte ca identitatea acestuia să fie dezvăluită de poliție, presa a vehiculat că atacatorul ar fi fost un bărbat pe nume Geary Danley.

Potrivit poliției, Paddock ar fi acționat singur și se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Autoritățile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliția nu a transmis însă detalii în privința eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind „un asociat” al atacatorului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului