Unde a fost văzut Bill Gates după divorțul de Melinda: Miliardarul, însoțit de fiica lui și mai mulți bodyguarzi

Unde a fost văzut Bill Gates după divorțul de Melinda: Miliardarul, însoțit de fiica lui și mai mulți bodyguarzi
Bill Gates / Foto: Shutterstock
Publicat: 23/05/2021, 10:48

Bill Gates a fost văzut, sâmbătă dimineața, la restaurantul Nobu din Manhattan. Este prima apariție publică a miliardarului după divorțul de Melinda Gates.

Gates a venit la restaurant alături de fiica lui, Phoebe, de 18 ani și iubitul acesteia. Miliardarul a fost păzit non stop de numeroase forțe de ordine, scrie Daily Mail.

Fondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, a venit îmbrăcat casual, cu masca atârnând de încheietură.

Bill nu a renunțat încă la verighetă, deși a anunțat că va divorța de Melinda.

Bill și Melinda au cutremurat showbiz-ul după ce au anunțat că vor divorța, după 27 de ani petrecuți împreună.

Cuplul căsătorit are trei copii: Jennifer, de 25 de ani, Rory, 21 de ani și Phoebe, 18 ani.

Divorțul lui Gates, provocat de prietenia cu Epstein?

După anunțul divorțului, în spațiul mass media au apărut numeroase relatări despre prietenia lui Bill Gates cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, care a murit în condiții suspecte în închisoare.

Gates nu a mai apărut în spațiul public, de la anunțul divorțului din 3 mai. Detaliile despărțirii nu sunt cunoscute, dar Melinda a precizat, în actele de divorț, că mariajul este „rupt definitiv, ireversibil”.

Melinda consulta avocații încă din 2019!

Mai mult, Melinda Gates ar fi consultat avocații de divorț încă din octombrie 2019, în aceeași perioadă în care Bill s-a împrietenit cu Epstein.

Săptămâna aceasta, presa internațională a scris că Bill Gates ar fi avut o relație intimă cu o angajată Microsoft, în 2000, în timp ce era însurat cu Melinda.

Cine este bărbatul care s-a ocupat de averea lui Bill Gates decenii întregi: A fost acuzat de agresiune sexuală și a stârnit controverse între miliardar și Melinda

Michael Larson a avut grijă de averea lui Bill Gates, care valorează aproape 130 de miliarde de dolari, timp de decenii întregi. Acesta contuce compania de investiții secretă a lui Gates, Cascade Investment, și administrează averea personală a miliardarului, precum și pe cea a fundației sale caritabile.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult