Unde ar putea locui Donald Trump după ce a părăsit Casa Albă: Noua „casă” nu este „destul de mare” și ar putea isca un scandal

Unde ar putea locui Donald Trump după ce a părăsit Casa Albă: Noua „casă” nu este „destul de mare” și ar putea isca un scandal
Unde ar putea locui Donald Trump după ce a părăsit Casa Albă: Noua „casă” nu este „destul de mare” și ar putea isca un scandal / Sursă FOTO: Profimedia Images
Publicat: 20/01/2021, 16:03
Actualizat: 20/01/2021, 16:05

Donald și Melania Trump au părăsit Casa Albă și ar urma să locuiască în Florica alături de alți membrii ai familiei.

Donald și Melanie Trump dețin mai multe case și au de unde să-și aleagă reședința de după „staționarea” la Casa Albă, însă se pare că opțiunea lor ar fi Florida. Președintele aflat la final de mandat ar urma să se mute în Mar-a-Lago.

La sfârșitul anului trecut, unul dintre apartamentele lui Trump era renovat iar Melania analiza școlile din zonă pe a-și înscrie fiul, pe Barron, în vârstă de 14 ani.

Totuși, se pare că vecinii din Florida nu sunt prea fericiți cu alegerea lui Trump și se pare că i-au trimis o scrisoare în care i-au reamintit faptul că reședința este un club social și are voie să-l transforme într-o casă permanentă, potrivit Guardian.

Donald Trump ar urma să se mute în Florida

De asemenea, aceștia au transmis că Trump poate locui acolo doar perioade scurte pe parcursul unui an de zile. Acesta ar fi semnat o înțelegeri cu reprezentanții clubului conform căreia nu poate locui mai mult de trei săptămâni nonconsecutive pe parcursul unui an.

Totodată, se crede că cei doi vor să se mute din Mar-a-Lago deoarece nu este destul de mare pentru ei.

„Melania și Trump discută cu brokerii despre cumpărarea unui case în Palm Beach sau în apropiere pentru că spațiul de la Mar-a-Lago nu este suficient de mare și ar putea exista conflicte”, a declarat o sursă pentru Page Six.

De asemenea, plecare lui Trump de la casa Albă are implicații și pentru restul familiei sale, mai ales după deciziile pe care le-a luat în timpul mandatului.

Astfel, fiul său cel mai mare, Donalnd Trump Junior, Eric și Ivanka, dar și Tiffany, au devenit proscriși din punct de vedere social în cercurile lor elitiste.

Toți ar intenționa să părăsească Manhattanul și să se mute în Florida.