VIDEO BĂTAIE generală din cauza rivalității unor vedete Youtube. Poliția a folosit GAZE lacrimogene pentru a calma mulțimea

Redactor:
Florin Jinga
VIDEO BĂTAIE generală din cauza rivalității unor vedete Youtube. Poliția a folosit GAZE lacrimogene pentru a calma mulțimea
O bătaie generală a izbucnit la Berlin între fanii unor vedete Youtube rivale. Peste 100 de polițiști au intervenit pentru a calma spiritele.

Influencerii s-au șicanat în ultimele săptămâni, spre deliciul admiratorilor, și au luat, într-un final, hotărârea să se întâlnească față în față și și-au invitat și fanii.

Situația s-a încins rapid, după ce peste 400 de tineri teribiliști în Alexanderplaz, dintre care 50 s-au încăierat, au răspuns prezent la întâlnire.

Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. Inițial, mai mulți bărbați au început să se certe, apoi schimbul de replici s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma și a confiscat mai multe arme albe.

Cei doi tineri de la care a pornit totul și-au cerut scuze pentru cele întâmplate și au anunțat că vor lua o pauză de la social media.

Totul a început când vedeta Youtube ThatsBekir, care are peste 260.000 de urmăritori, și-a chemat fanii la o întâlnire în Alexanderplatz. Acolo s-au întâlnit cu susținătorii lui Bahar Al Amood, un youtuber de origine arabă.

Foto: Captură

Inchide