VIDEO | Coafura nu rezistă! Ce au găsit politiștii între părul natural și perucile a două columbiene. Acestea au fost imediat arestate

VIDEO | Coafura nu rezistă! Ce au găsit politiștii între părul natural și perucile a două columbiene. Acestea au fost imediat arestate
Photo by MART PRODUCTION from Pexels
Publicat: 04/06/2022, 12:45
Actualizat: 04/06/2022, 12:57

Coafura nu a rezistat! Ba mai mult, aspectul părului a reprezentat ghinionul a două columbiene. Acestea au fost arestate, vineri, pe aeroportul internaţional Tocumen, din Panama, în timp ce încercau să plece în Spania având cocaină ascunsă în perucile pe care le purtau, a anunţat biroul procurorului general al ţării din America Centrală, potrivit AFP.

Panama este principala cale de intrare în America Centrală a drogurilor provenite din America de Sud, în special din Columbia. Autorităţile din America Centrală au semnalat o creştere semnificativă a traficului de droguri către Europa, în special prin porturi din Caraibe, potrivit news.ro.

Droguri ataşate de cap, între părul natural şi perucă

Procurorul Xiomara Rodriguez a anunţat iniţial arestarea unei columbiene care urma să plece la Madrid. Femeia a fost chestionată de poliţie la aeroport după ce coafura ei a trezit suspiciuni. După o scanare, poliţiştii au descoperit că suspecta avea comprimate de droguri ataşate de cap, între părul natural şi perucă. Femeia avea sub perucă “68 de ambalaje cilindrice negre care conţineau pudră albă”.

Este vorba de o metodă inedită de trafic în Panama, a precizat procurorul într-un filmuleţ postat pe Twitter. Câteva ore mai târziu, procurorii au anunţat că a fost arestată încă o femeie. Aceasta avea 67 de ambalaje cu droguri ascunse sub perucă. Şi ea urma să plece în Spania.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase