VIDEO: Momentul în care ambasadorul SUA în Libia este scos din consulat. Ce strigă cei prezenți

VIDEO: Momentul în care ambasadorul SUA în Libia este scos din consulat. Ce strigă cei prezenți
Publicat: 17/09/2012, 17:28
Actualizat: 10/07/2016, 15:06

Site-ul breitbart.com publică un clip video care arată momentul în care ambasadorul SUA în Libia este târât în afara consulatului din Benghazi.

Filmulețul, încărcat inițial pe YouTube de utilizatorul „Abdalgadar Fadi”, arată cum mai mulți oameni încearcă să-l salveze pe Christopher Stevens.

Breitbart.com scrie că, judecând după îmbrăcămintea bărbatului din imagine, care se potrivește cu cea din fotografiile oficiale cu momentul morții lui Stevens, clipul pare să fie unul real. Cu toate acestea, investigațiile continuă.

Unii dintre arabii care au văzut filmulețul pe YouTube susțin că mulțimea strigă „scoateți-l”, „ridicați-l” sau „omul trăiește”, în timp ce alții par să sărbătorească moartea ambasadorului, strigând „vă jur că e mort” ori „Allah e cel mai mare”.

De asemenea, unii utilizatori spun că mulțimea chiuie fiindcă Stevens a fost omorât, în timp ce alții s-ar bucura că ambasadorul a fost găsit viu și putea fi salvat. „Omul trăiește. Dați-vă la o parte”, spune unul dintre cei din imagini. „E viu, e viu! Allah e cel mai mare”, ar răspunde mulțimea, conform Breitbart.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase