VIDEO| O tânără afgană a fost ucisă de fraţii săi pentru că trăia „o viață occidentală” în Germania. Cei doi i-au tăiat gâtul și transportat cadavrul cu trenul, sute de kilometri

VIDEO| O tânără afgană a fost ucisă de fraţii săi pentru că trăia „o viață occidentală” în Germania. Cei doi i-au tăiat gâtul și transportat cadavrul cu trenul, sute de kilometri
Maryam H a fost ucisă în Germania de fraţii săi afgani FOTO captură Bild
Publicat: 29/12/2021, 13:11

O tânără afgană a fost ucisă de fraţii ei în Germania, unde se stabilise de mai mulţi ani pentru că ducea o viaţă „prea occidentală”.

Sayed H., 26 de ani, și Seyed H., 22 de ani, sunt acuzați că au atras-o pe sora lor, Maryam H., 34 de ani, la o întâlnire în Berlin, pe 13 iulie, unde au ucis-o. Femeia a fost sufocată, sugrumată, iar la final cei doi frați i-au tăiat gâtul, scriu jurnaliștii germani de la Bild.

Cadavrul, transportat cu trenul

Anchetatorii germani spun că frații i-au dezmembrat corpul, l-au pus într-o valiză și l-au dus la gară cu un taxi, în ziua crimei. Cei doi au dus cadavrul surorii lor cu trenul sute de kilometri, până în Bavaria, unde l-au îngropat într-un loc izolat din apropierea casei lui Sayed.

Procurorii susțin că bărbații au vrut să-și pedepsească sora „pentru modul ei occidental de viață, care nu corespundea ideilor lor arhaice despre onoare și morală și cu imaginea lor despre femei”.

Totodată, oamenii legii susțin că cei doi frați nu s-au împăcat niciodată cu ideea că sora lor divorțase de soțul cu care era căsătorită la 16 ani, după ce acesta o bătuse și că a avut o nouă relație.

Maryam avea doi copii – o fiică de 10 ani și un fiu de 3 ani – și a ajuns în Germania în 2013, fiind solicitantă de azil.

Cei doi frați sunt în arest din 3 august și riscă închisoarea pe viață dacă vor fi găsiți vinovați de crimă.

Citește și „Vă rog să vă rugați pentru mine!”. Povestea unei femei care este „vânată” de talibani