VIRAL. Câțiva adolescenți au batjocorit moartea lui George Floyd pe Snapchat și au fost arestați

Redactor:
Gandul
VIRAL. Câțiva adolescenți au batjocorit moartea lui George Floyd pe Snapchat și au fost arestați

Un trio de puști, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, trebuie să fie protejați de poliție după ce i-au enervat pe oameni cu refacerea lor bolnavă a morții lui George Floyd.

Adolescenții care se presupune că au batjocorit uciderea lui George Floyd într-un video pe Snapchat au fost arestați sub suspiciunea comiterii unei infracțiuni de ură, transmite Mirror.co.uk.

Ei și familiile lor sunt, de asemenea, sub protecția poliției, după ce toți au primit amenințări de moarte pentru că au batjocorit moartea domnului Floyd.

Trio-ul, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, a stârnit indignare când fotografia cu aceștia recreând modul în care bărbatul negru neînarmat în vârstă de 46 de ani a murit la mâna poliției din Minnesota a devenit virală.

Fotografia recreată de cei trei adolescenți. Sursă FOTO Mirror.co.uk

Moartea domnului Floyd a dus la revolte în SUA și la proteste în orașe din întreaga lume, inclusiv în Londra.

Trio-ul, tot din Gateshead, Tyne și Wear, a postat video-ul pe Snapchat

După ce a ajuns viral, cei trei au fost identificați și au fost arestați rapid, urmând să șteargă toate profilurile de social media.

Dar lucrurile nu s-au oprit acolo și ei și familiile lor au început să primească amenințări cu moartea – ceea ce i-a determinat să primească protecția poliției.

O sursă cunoscută care a mers la școală cu aceștia a declarat: „Toate le-au explodat în față și au primit amenințări cu moartea”.

„S-a transformat într-o vânătoare de vrăjitoare și au primit unele amenințări cu adevărat urâte – unele dintre ele au fost vizate familiilor lor, ceea ce nu este corect deloc. Poliția știe despre asta și îi protejează împotriva oricăror atacuri de vigilent.”

Un purtător de cuvânt al Poliției din Northumbria a declarat: „Putem confirma că investigăm după ce o imagine a fost împărtășită pe social media, care arăta doi bărbați care imitau moartea recentă a cetățeanului american George Floyd.

„O anchetă a fost lansată, iar ieri (duminică) ofițerii au arestat doi bărbați în vârstă de 19 ani și un alt bărbat în vârstă de 18 ani, sub suspiciunea că ar trimite comunicări care provoacă anxietate și suferință.

Inchide