Vladimir Putin, tată pentru a opta oară! Amanta lui, Alina, este însărcinată?!

Vladimir Putin, tată pentru a opta oară! Amanta lui, Alina, este însărcinată?!
SURSA FOTO: kremlin.ru
Publicat: 05/08/2022, 09:48
Actualizat: 05/08/2022, 09:51

Vladimir Putin ar putea deveni, pentru opta oară, tată, după ce au apărut zvonuri, într-o postare pe Telegram, că Alina Kabaeva, gimnasta olimpică despre care se speculează că ar fi amanta președintelui rus, este însărcinată cu o fetiță.

Presupusa amantă a lui Vladimir Putim – multiplă campioană olimpică, acum în vârstă de 39 de ani – a fonst inclusă pe lista sancțiunilor impuse de Occident, la doar câteva săptămâni după ce au apărut zvonuri privind o nouă sarcină, relatează publicația britanică Daily Star.

Zvonurile, despre care se presupune că provin de la apropiați ai Kremlinului, spun că ieri s-a confirmat sexul copilului încă nenăscut, respectiv este o fetiță, potrivit sursei citate.

Președintele rus – care împlinește 70 de ani în octombrie – ar avea deja cel puțin doi fii cu fosta gimnastă ritmică olimpică Alina Kabaeva. Alte surse spun ca ar avea patru copii împreună. Sursele Page Six mai afirmă că aceștia au două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015. Se crede că au și alți doi fii.

Pe lista sancțiunilor

Alina Kabaeva este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice. Ea a fost descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, iar la un moment dat a pozat odată nud, înfășurată doar într-o blană, într-o revistă pentru bărbați.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai premiate gimnaste, cu două medalii olimpice, 14 la campionate mondiale și 21 la campionate europene.

Președintele rus ar fi avut o relație cu ea timp de ani de zile, după cum a scris presa, zvon pe care Vladimir Putin l-a infirmat în 2008.

Gimnasta rusă a fost inclusă pe lista cu sancțiuni adoptate, în luna mai, de Marea Britanie, în contextul războiului din Ucraina. Și administrația lui Joe Biden a pregătit o serie de sancțiuni dar președintele SUA a decis, în ultimul moment să nu le mai implementeze.

În mod curios, după invazia din Ucraina, Alina Kabaeva și-a mărit numărul ieșirilor publice în condițiile în care era o persoană extrem de discretă până atunci. La începutul lunii mai, Vladimir Putin era „șocat” să afle că iubita sa, Alina Kabaeva, este din nou însărcinată, după cum scria presa britanică. În vârstă de 38 de ani, fosta gimnastă este femeia pentru care Putin și-a părăsit soția și cu care mai are deja încă doi copii, conform cotidianului The Sun, care citează informații din presa rusă.

Vladimir Putin are două fiice „oficiale” adulte, Maria, de 36 de ani, și Katerina, de 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva – s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media.

Liderul rus nu vorbește niciodată public despre ei, provocând confuzie cu privire la câți copii are de fapt.

Putin și Shkrebneva au fost căsătoriți timp de trei decenii până la divorțul lor în 2013. Fiica lor Maria s-a născut la Leningrad în 1985, în timp ce Katerina s-a născut în Germania în 1986, când familia locuia acolo pe vremea când Putin era în KGB.