EXCLUSIV. Descinderi ale mascaților la evazioniști din trei județe. Un nume important din România ar fi vizat în acest dosar! (SURSE)

EXCLUSIV. Descinderi ale mascaților la evazioniști din trei județe. Un nume important din România ar fi vizat în acest dosar! (SURSE)
Noi informații din dosarul interlopilor acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți cântăreți de manele / Sursă FOTO: https://static.playtech.ro
Publicat: 18/06/2020, 15:29
Actualizat: 18/06/2020, 16:07

Un nou dosar cu greutate este pe cale să explodeze! Joi, 18 iunie, la primele ore ale dimineții, mascații au descins la mai multe adrese, perchezițiile desfășurându-se simultan în trei județe – Mehedinți, Timiș și Prahova. Ofițeri de investigare a criminalității economice au luat în colimator o rețea de evazioniști fiscali, în umbra căreia s-ar găsi un nume important din România.

Au avut loc opt percheziții în trei județe, fiind urmărite cinci persoane bănuite că au creat, prin evaziune fiscală, un prejudiciu care depășește valoarea de 9 milioane de lei. Conform unui anunț al IPJ Mehedinți, la acest caz s-a lucrat în echipă, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi și ofițeri de la IPJ Timiș și IPJ Prahova. Percheziţiile au avut loc atât la locuinţele unor persoane, cât şi la sediile unor societăţi comerciale înregistrate pe raza judeţelor Mehedinţi, Timiş și Prahova.

Oamenii legii au descins la adresele respective având asupra lor cinci mandate de aducere la audieri. Unde este de așteptat ca întregul caz să ia o turnură extrem de spectaculoasă. „Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018 și până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă), având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilității”, anunță Poliția Mehedinți.