FOTO-VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri. Substanțele ajungeau mai ales în cercurile „high life” din București

Publicat: 10/12/2021, 19:36
Actualizat: 10/12/2021, 19:37

Mai multe percheziții au avut loc la traficanții de droguri. Dealerii aduceau substanțele interzise din străinătate și le vindeau, mai ales, în cercurile „high-life” din București.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au făcut șapte percheziții – 4 în municipiul București și 3 în județul Dâmbovița.

Oamenii legii au ridicat, pentru cercetări, aproximativ 600 de grame de cocaină, 4 kilograme de cannabis, 5 grame de ciuperci halucinogene, precum și 137.300 de lei, 8.450 de euro, 100 de lire sterline și 100 de dolari, care ar proveni din traficul de droguri.

Totodată, au mai fost ridicate și un cântar electronic de precizie, 6 telefoane mobile, 6 cartele sim și diferite ambalaje folosite la prepararea, porționarea și ambalarea drogurilor.

„Această grupare s-ar fi ocupat cu procurarea, din afara țării și distribuirea drogurilor în Capitală, în special în mediul high – life”, a transmis Poliția Română.

„Din cercetările efectuate până la acest moment, nu au rezultat indicii în sensul implicării unor oameni politici în acest caz”, a mai transmis sursa citată.

Cinci persoane au fost audiate la DIICOT, iar trei au fost reținute, judecătorii urmând să stabilească dacă vor fi arestate preventiv.