Jean-Claude Van Damme, acuzat de agresiune sexuală. Ce i-ar fi făcut unei femei într-un bar exclusivist din Bruxelles

Jean-Claude Van Damme, acuzat de agresiune sexuală. Ce i-ar fi făcut unei femei într-un bar exclusivist din Bruxelles
Sursa: Shutterstock
Publicat: 23/04/2022, 11:30
Actualizat: 26/04/2022, 15:21

Procurorii investighează o plângere împotriva starului de la Hollywood Jean-Claude Van Damme. Actorul în vârstă de 61 de ani este acuzat că a agresat o femeie de 33 de ani într-un bar de exclusivist din Bruxelles.

Incidentul a avut loc în 20 august 2021, în barul Impérial din centrul Bruxelles-ului, pe care se pare că Van Damme îl frecventează. După câteva flirturi inițiale, lucrurile au degenerat când actorul a încercat să o agreseze pe femeie, scrie Brussel Times.

Van Damme este acuzat că a atins-o pe femeie și i-a cerut să facă sex cu el. Femeia spune că el a împins-o într-o cabină de toaletă și a încercat să o dezbrace și să o forțeze să-i facă sex oral.

Cu toate acestea, femeia a reușit să scape și a depus plângere după incident. Procurorul de la Bruxelles a confirmat că are loc o anchetă care îl vizează pe Jean-Claude Van Damme, iar mai multe persoane au fost audiate.

Echipa starului de la Hollywood neagă acuzația.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult