Temutul interlop Robert Yoc, rivalul Cămătarilor, și-a ÎMPUȘCAT vărul primar, pe care îl suspectează că e amantul soției lui / În ce stare e victima

Temutul interlop Robert Yoc, rivalul Cămătarilor, și-a ÎMPUȘCAT vărul primar, pe care îl suspectează că e amantul soției lui / În ce stare e victima
Temutul interlop Robert Yoc, rivalul Cămătarilor / Sursa foto: COLAJ
Publicat: 11/02/2024, 12:03

Temutul interlop Robert Yoc, rivalul Cămătarilor, și-a împușcat vărul primar, pe care îl suspectează că e amantul soției lui, cu un pistol cu bile.

Agresiunea a avut loc în urmă cu cinci zile, pe 6 februarie.

Atunci, vărul interlopului Robert Yoc a sunat la Poliție și a anunțat că a fost împușcat în antebrațul stâng, cu un pistol cu bile de cauciuc, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Din fericire, victima a suferit o rană minoră.

Victima, suspectată că este amantul soției

Motivul care a dus la acest conflict este faptul că Yoc își suspectează vărul că este amantul soției lui.

De altfel, Robert Yoc nu este la prima problemă cu legea.

El se afla sub control judiciar pentru o faptă de tentativă de omor, pe care a comis-o în anul 2021.

Mai mult, el a intrat în atenția presei acum un an, când a intrat cu sabia în mână la priveghiul celor trei copii intoxicați cu fum.  Gestul său a venit în urma unei dispute cu mama lor, fosta lui soție.

Dușman al grupării Cămătarilor

Robert Bușă, cunoscut sub numele de Robert Yoc sau Robert al lui Ioc, este fostul partener al Nicoletei Vasile, cunoscută și ca Indianca, care este mama celor trei copii care au murit într-un tragic incident de intoxicație cu fum. Bușă a devenit cunoscut în urma mai multor dispute cu frații Cămătaru, conform Știrile Kanal D.

El este faimos pentru implicarea sa în scandalurile cu frații Cămătaru, inclusiv un incident în care a avut un schimb de lovituri cu Sile Cămătaru pe holul Curții de Apel București. Mai târziu, el a susținut că a fost victima și a solicitat daune în valoare de 60.000 de euro de la frații Cămătaru.

După aceste evenimente, Bușă s-a alăturat grupării Sportivilor, după ce a petrecut mulți ani apropiat de frații Nuțu și Sile Balint.

Precizările Poliției Capitalei

„La data de 9 februarie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, la data de 6 februarie 2024, Secția 26 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împușcare, în regiunea antebrațului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale cu un bărbat, privind o presupusă relație extraconjugală cu soția sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împușcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, din investigații s-a mai stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 47 de ani, se află sub măsura controlului judiciar.

În vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 9 februarie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificat și ridicat pistolul pe care acesta l-ar fi folosit la comiterea faptei.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat, cu sprijinul polițiștilor Secției 19 și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, conform unui comunicat al Poliției Capitalei.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ