FOTO – VIDEO | Noi detalii șocante în cazul femeii de 30 de ani, găsită moartă sub mai mulți saci menajeri. Ce a făcut principalul suspect, imediat după crimă. Poliția îi caută mașina

FOTO - VIDEO | Noi detalii șocante în cazul femeii de 30 de ani, găsită moartă sub mai mulți saci menajeri. Ce a făcut principalul suspect, imediat după crimă. Poliția îi caută mașina
Sursa foto: turdanews.net
Publicat: 26/05/2022, 09:16
Actualizat: 26/05/2022, 18:33

Anchetatorii au reușit, în baza probelor adunate, să creioneze ultimele clipe din viața tinerei de 30 de ani, care a fost găsită moartă, împachetată în mai mulți saci de gunoi, pe un câmp din județul Bihor. Se pare că Molnár Beáta a mers împreună cu iubitul ei, Boné Ferenc, într-o mică excursie. Bărbatul ar fi strangulat-o, iar apoi ar fi ascuns-o în spatele unei foste benzinării. Imediat după crimă, suspectul a mers să mănânce. Oamenii legii au dat în urmărire mașina acestuia.

Tânăra s-a urcat, sâmbătă, într-un autoturism la volanul căruia se afla iubitul ei, Boné Ferenc,  în vârstă de 43 de ani. În aceeaşi zi, cei doi ar fi mers în localitatea Răchiţele, din comuna Mărgău.

A doua zi, duminică, maşina fost văzută, în jurul orei 11.00, în localitatea Aleşd, judeţul Bihor, circulând pe direcţia Cluj-Oradea.

Autoturismul, o Dacia Logan, culoare gri metalizat, are număr de înmatriculare AR-51-LAC.

„Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, se arată într-o informare transmisă de Poliţia Cluj, citată de Adevărul.

Sursa: Poliția Cluj

Principalul suspect a mers să mănânce, imediat după crimă

Iubitul femeii de 30 de ani care a fost găsită moartă, Boné Ferenc, este dat în urmărire de oamenii legii, el fiind principalul suspect în cazul acestei crime care a șocat România.

Poliția a reușit să pună cap la cap mai multe date din anchetă și a reușit să facă filmul după care s-ar fi derulat crima. Bărbatul ar fi  strangulat-o pe iubita lui, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona. Cadavrul era ascuns într-un loc plin de gunoaie, conform Antena 3.

Potrivit surselor din anchetă, imaginile de pe camerele de supraveghere arată că, după crimă, bărbatul a mers sa mănânce în zona Aleșd.

Acum, anchetatorii și polițiștii din Cluj și Bihor sunt pe urmele criminalului.

Medicii de la medicină legală din Cluj au ridicat corpul tinerei şi au început autopsia. Urmează să stabilească modul exact în care tânăra și-a dat ultima suflare.

Sursa: Antena3

Femeia, în vârstă de 30 de ani, cadru universitar în Cluj Napoca

Cadavrul unei femei de aproximativ 30 de ani a fost găsit pe un câmp din județul Bihor. Polițiștii cred că este vorba de o femeie care a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile.

O femeie, care a fost declarată dispărută în urmă cu câteva zile de la Cluj, ar fi fost găsită fără suflare pe un câmp din Bihor.

Femeia ar fi plecat din Cluj pe data de 21 mai, iar pe data de 23 mai a fost sesizată dispariția ei.

Din nefericire, tânăra de doar 30 de ani a fost găsită fără suflare la marginea unui câmp din Bihor.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Victima, Molnár Beáta, în vârstă de 30 de ani, era cadru universitar la Universitatea Sapienzia din Cluj Napoca.

Femeia era însoțită de iubitul ei, căutat acum de polițiști

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Cluj.

Femeia ar fi plecat din Cluj însoțită de un bărbat, cu antecedente penale și cunoscut ca fiind violent, care acum este căutat de oamenii legii.

Boné Ferenc și-a bătut fosta iubită cu pumnii și picioarele, iar apoi a dat-o cu capul de un pavaj de mai multe ori

Boné Ferenc a fost cadru didactic al Facultății de Arte Film, Fotografie și Media de la Universitatea Maghiară Sapientia Transilvania (EMTE) din Cluj-Napoca.

El este cunoscut cu antecedente violente. Și-a bătut fosta iubită pe stradă, în centrul Clujului. În 30 iunie 2020, el a fost dat afară după ce şi-a agresat fosta iubită, iar în martie 2022 a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, dar și la un consult psihiatric ”în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa în comportamentul său”.

În 2020, camerele de supraveghere au înregistrat, atunci, atacul extrem de violent al bărbatului, care şi-a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi a dat-o de câteva ori şi cu capul de pavaj. În urma bătăii, Boné a fost concediat, s-a ales cu dosar penal pentru loviri, a fost reţinut, iar pe numele lui s-a emis şi un ordin de restricţie.

După acel incident, Bone Ferenc și-a refăcut viața alături de Molnar Beata. Nu se știe dacă aceasta a mai fost victima unor agresiuni, dar luni, 23 mai 2022, poliția a anunțat dispariția ei, scrie presa locală din Cluj.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă