Tâlhărie ca în filme. O familie din Popești Leordeni a fost legată de doi bărbați, care s-au dat drept polițiști. Hoții ar fi plecat cu o mașină și cu 20.000 de euro

Tâlhărie ca în filme. O familie din Popești Leordeni a fost legată de doi bărbați, care s-au dat drept polițiști. Hoții ar fi plecat cu o mașină și cu 20.000 de euro
Publicat: 12/01/2022, 14:56
Actualizat: 12/01/2022, 15:42

O familie din Popești Leordeni a avut parte de o noapte de coșmar. Doi bărbați, care s-au dat drept polițiști, au intrat peste ei și l-au legat pe proprietarul casei, soția și soacra acestuia. Apoi, ar fi plecat cu o mașina familiei și cu suma de 20.000 de euro.

„La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 07:17, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată în jurul orei 04:30, 2 persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, dupa care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia”, a transmis Poliția Ilfov.

Conform unor surse consultate de GANDUL, cei care au dat atacul au spus că sunt polițiști și au spus că trebuie să percheziționeze casa. „Mâinile sus! Sunteți arestați”, au strigat ei, iar apoi i-au imobilizat pe cei trei membri ai familiei.

Ulterior, hoții ar fi luat 20.000 de euro din locuință, dar și mașina familiei, care era parcată în curte.

Oamenii legii au reușit să găsească mașina furată, care a fost abandonată la câteva străzi distanță de casa unde au „descins” așa-zișii oameni ai legii.

Indivizii care au dat spargerea aveau cagule pe față și sunt acum căutați de poliție.

La fața locului se află polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au făcut mai multe filtre.

Vila în care au intrat cei doi tâlhari are camere de sugraveghere și un gard înalt de doi metri.

Poliția a ridicat și camerele de suoraveghere din zona liceului aflat în imediată apropiere, arată sursele judiciare citate.

„La acest moment, se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Ilfov.

Cercetările sunt coordonate de procurorii de la Parchetul Cornetu.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult