10 motive pentru care trebuie să uiți de Whatsapp și să folosești Telegram

10 motive pentru care trebuie să uiți de Whatsapp și să folosești Telegram
Publicat: 28/01/2020, 16:19

10 motive 10 motpentru care trebuie să uiți de Whatsapp și să folosești Telegram

1. Stocare nelimitată pe server

Telegram asigură stocare nelimitată. Acest lucru însemnează toate mesajele text, fișierele media, imaginile și documentele media vor fi salvate pe cloud.

De asemenea, poți să te deconectezi și autentifici din nou de nenumărate ori, de pe orice dispozitive, chiar și simultan, fără a pierde date, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la backup și recuperare.

În plus, poți vedea sesiunile active și poți vedea pe ce dispozitive ești conectat în acel moment. Datorită acestui lucru, poți descărca orice fișier,,, oricând, oriunde.

2. Compresia fișierelor

Utilizatorii pot trimite fișierele fie în varianta comprimată, fie în cea necomprimată.

3. Numărul de membri pe care îi poți adăuga într-un grup

O capacitate de grup normală în Telegram este de 200. Dar când se ajunge la aceasta, Grupul se transformă într-un Super Grup cu o capacitate de 5000. (Un Super Grup are mai multe opțiuni decât un Grup Normal.)

4. Numele de utilizator

Poți comunica cu oricine pe Telegram chiar dacă nu ai numărul salvat. Acest lucru asigură confidențialitatea utilizatorului.

5. Canalele

Un canal este asemănător cu grupurile, deci poate găzdui un număr nelimitat de membri. Creatorul canalului poate decide cine poate posta și ce membri pot vedea postările.

6. Disponibil pe mai multe platforme

Telegram este disponibil pentru Android, ios, Windows phone, Windows PC, Mac OS, Linux OS și chiar prin orice browser.

7. Chatul secret

Chatul secret este un fel de chat criptat pe care îl poți seta să se auto distrugă la o anumită dată când mesajele vor fi șterse automat.

8. Roboții automați

Este un program care se bazează pe AI și învățarea automată la un nivel mic. Poate îndeplini diverse sarcini. De exemplu, un bot de imagine poate găsi imagini doar prin intermediul numelui persoanei respective.

Există mai multe tipuri de roboți, dar cei mai folosiți sunt cel de imagine, de stickere și gif-uri.

9. Apeluri vocale

Cea mai recentă versiune de Telegram acceptă apeluri vocale.

10. Poți trimite orice fel de fișier

Utilizatorii pot trimite orice fel de fișier prin Telegram. Whatsapp limitează fișierele video, imaginile și tipul de documente. Acest lucru nu este plăcut pentru utilizatorii fideli aplicațiilor de acest tip.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase