• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

12 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare! Cum arată cel mai PERFORMANT smartphone de pe piață, Samsung S10+, care costă 1.300 de EURO

Prețul acestor dispozitive este un subiect dezbătut pe larg în ultima perioadă, iar acum avem pentru prima dată informații puțin mai ușor de crezut despre limita maximă a prețului pentru modelul Galaxy S10+, cel mai performant din gamă, transmite go4it.ro.

Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la prețul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediția de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă prețurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte țări. Astfel, ne putem aștepta la sume semnificativ mai mari pentru piețele vestice.

Samsung va prezenta Galaxy S10 alături de Galaxy S10 Plus, dar și versiunea mai ieftină Galaxy S10e. De asemenea, compania ar putea veni cu modelele Galaxy S10 X 5G și Galaxy X, un telefon pliabil.

Pe de altă parte, data oficială a lansării S10 în SUA este 8 martie. Samsung Galaxy S10 ar urma să fie o versiune îmbunătățită și net superioară modelelor Galaxy S8 și Galaxy S9.

Ne putem aștepta, totodată, ca sud-coreenii să adopte tehnologia senzorului de amprentă integrat în ecran.

 

Samsung Galaxy S10 va fi lansat miercuri, 20 februarie, înainte de evenimentul MWC 2019, din perioada 25-28 februarie. Galaxy S10 va fi dezvăluit la ora 11AM PT (2PM ET, 7PM GMT), la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco.

În Coreea de Sud și Italia, S10 va fi lansat tot în data de 8 martie, pe când versiunea Galaxy S10 5G (Galaxy S10 X) va ajunge în magazine în data de 29 martie, transmite techradar.com.

Citește mai mult despre specificațiile celui mai performant telefon de pe piață

Inchide