25 de reclamații la CNA pentru limbajul vulgar și amenințările făcute în direct de Mircea Badea

25 de reclamații la CNA pentru limbajul vulgar și amenințările făcute în direct de Mircea Badea
Publicat: 30/08/2014, 16:17
Actualizat: 07/07/2016, 01:53

Filmul în care prezentatororul TV instiga la violență a fost șters de pe internet de Antena 3, însă a fost recuperat și publicat pe YouTube ulterior.

În clip, se observă reacția violentă a prezentatorului TV, din timpul unei ediții a emisiunii ”În gura presei”, Badea fiind deranjat de zgomotele produse de mai multe motociclete. ”Dacă lipsesc eu un pic, până îl rezolv eu pe cretinul ăsta… Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, de o să intru la pârnaie pe bune măcar zece ani. Ai numărul de la motor? Prietene, eu pe ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă, să nu mai fugă ca un laș cu puța mică de îi intră între dinți. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale. Singurul meu target în momentul ăsta e să mă ocup cu niște handicapați mintali”, a început Mircea Badea ”pasa” cu Mihai Gâdea, aflat în studio și care a încercat timid să-l calmeze.

Ulterior, Badea a luat o bâtă și a plecat să îl caute pe motociclist. ”Dacă îl prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria televiziunii. Hai să gândim optimist: poate când agită el pârțâitoarea aia ca șmecherul, poate se lipește dracu’ de un stâlp și se rezolvă cazul”, a continuat Badea.

Apoi, în timp ce Badea vorbea cu Gâdea despre candidații la prezidențiale, motociclistul s-a întors și a continuat să își tureze motorul lângă ”studioul” amplasat pe pajiștea din fața sediului Antenelor. ”Mă-ta, da, mă-ta. Eu sunt aici cu jegoșii, e Vestul Sălbatic, ne comportăm ca în Vestul Sălbatic, eu nu am niciun fel de problemă. Trebuie să îi tranșăm pe ăștia, să îi dezosăm. Să mă mut eu pentru că vin niște cretini? Prietene, niciodată!”, a continuat Badea, spre stupefacția celor aflați în studio alături de Gâdea.

Publicitarul Bogdan Naumovici a explicat pe Facebook posibilul motiv pentru care clipul cu Badea a fost eliminat de Antena 3 de pe site. ”După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și îi dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

După amenințările cu bătaia și moartea, motociclistul s-a prezentat în fața sediului Antenei 3, unde l-a ”provocat” pe Badea să își pună în aplicare amenințările. Reacția realizatorului TV a fost una total diferită decât cea din emisiune, după cum se poate observa în clipul de mai jos, el evitând un conflict.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase