50 Cent, rapperul premiat cu Grammy, anchetat pentru hărțuirea unui polițist. „Pune mâna pe armă”

50 Cent, rapperul premiat cu Grammy, anchetat pentru hărțuirea unui polițist. „Pune mâna pe armă
Publicat: 25/05/2018, 14:18
Actualizat: 26/03/2019, 17:57

Pe numele rapperului s-a depus o plângere pentru hărțuire în formă agravată, iar poliția a deschis o anchetă, au confirmat autoritățile americane joi.

În mesajul de pe Instagram, care între timp a fost șters, 50 Cent ar fi scris „Get the strap” („pune mâna pe armă”). Potrivit presei americane, rapperul folosește frecvent expresia pe conturile sale de social media. O sursă ar fi declarat că rapperul s-ar fi referit la inspectorul adjunct al poliției din New York Emmanuel Gonzalez.

Purtătorul de cuvânt al lui 50 Cent a declarat într-un comunicat că rapperul a solicitat, în urmă cu câteva luni, înregistrarea mărcii „Get The Strap”, un slogan pe care l-a folosit pentru a promova diverse evenimente. Fraza este o modalitate ironică pentru 50 Cent de a sublinia diverse situații absurde și nu poate fi interpretată ca o amenințare la adresa cuiva, a mai spus acesta.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 42 de ani, al cărui nume real este Curtis Jackson III, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut „Get Rich or Die Tryin'”, care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent material de studio al său este „Street King Immortal”, care a fost lansat în 2015.

În 2005, rapperul premiat cu Grammy a avut un rol în filmul „Totul pentru bani”, inspirat din viața lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 „Home of the Brave”, dar și în thrillerul „Ținutul ghețurilor/ The Frozen Ground” (2015), în care joacă alături de Nicolas Cage și John Cusack. Cel mai recent film în care a jucat este „Frăția hoților/ Den of Thieves”, lansat anul acesta.