7 beneficii neștiute ale vinului roșu. Cum le poate ajuta pe femei

7 beneficii neștiute ale vinului roșu. Cum le poate ajuta pe femei
Publicat: 01/11/2017, 18:45

În cadrul cercetării, oamenii de știință au investigat efectele pe care alcoolul le are asupra rezervei ovariene a femeilor și, în acest fel, au descoperit că cinci sau mai multe pahare de vin pe lună au un efect pozitiv asupra fertilității femeilor.

Știm deja că vinul ajută la funcționarea optimă a inimii, însă cercetătorii arată că vinul roșu are, de asemenea, efecte benefice asupra danturii, minții și greutății corporale.

1. Zâmbește! Vinul roșu este prietenul dentistului – Această băutură este cea mai eficientă în îndepărtarea bacteriilor.

2. Ține la distanță insectele – Creșterea consumului de vin te ține departe de mușcăturile de insecte.

3. Îți menține mintea ageră – Oamenii care beau un pahar de vin roșu pe zi sunt mai puțin predispuși la dezvoltarea demenței și Alzheimerului, potrivit unui studiu al Institutului Central pentru Sănătate Mentală din Mannheim, Germania.

4. Ajută în timpul nașterii – Vinul roșu alină durere în timpul nașterii.

5. Te ajută să rămâi în formă – Femeile care beau cantități moderate de alcool în timpul meselor sunt mai puțin expuse riscului de a deveni supraponderale.

6. Te ajută să trăiești mai mult – Vinul roșu are această capacitate prin faptul că ajută la suprimarea moleculelor care cauzează inflamații.

7. Crește fertilitatea în cazul femeilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase