A ajuns la sapă de lemn, după ce a cheltuit 9.000 de euro ca să-i facă geloși pe prietenii de pe Instagram cu poza „perfectă”. Câte like-uri a primit – VIDEO

A ajuns la sapă de lemn, după ce a cheltuit 9.000 de euro ca să-i facă geloși pe prietenii de pe Instagram cu poza „perfectă. Câte like-uri a primit - VIDEO
Publicat: 24/08/2019, 11:08

Fiona Melbul, 27 de ani, a mărturisit că a cheltuit aceste sume mari de bani pentru că voia să-și facă prietenii de pe Instagram geloși. Totodată, britanica dă vina pe rețeaua de socializare pentru situația dramatică în care a ajuns, scrie Daily Mail.

Femeia a dezvăluit că s-a simțit foarte bine când a citit comentariile pline de invidie ale prietenilor la pozele ei din vacanță.

„Faci 10, 20 de fotografii până o nimerești pe cea perfectă, o postezi pe rețelele de socializare și apoi aștepți ca prietenii tăi să o vadă. Apoi primești toate acele comentari în care se vede cât sunt de geloși. Mă simt foarte bine că pot face asta”, a dezvăluit aceasta.

„Fratele meu mi-a spus se duce la Disneyland și i-am spus că nu pleacă fără mine, așa că am făcut un împrumut. Totul cred că m-a costat aproximativ 7.200 de euro și totul a fost pe credit”, a adăugat Fiona.

Britanica a mai dezvăluit că „fotografia perfectă” făcută la Disneyland a costat-o în total 9.000 de euro, dacă ia în considerare și restul cheltuielilor. Totuși, fotografia respectivă a obținut, spre dezamăgirea femeii, doar 18 like-uri și trei comentarii.

Femeia ajunsese la un moment dat să aibă o datorie de 18.000 de euro. Acum, Fiona a fost obligată să se mute înapoi la părinți, alături de prietenul ei, ca să poată să-și revină financiar.

Foto: Fiona Badwolf/ Instagram