• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

A apărut taxiul gratuit în București

A apărut taxiul gratuit în București
Comanda se face...

Doi tineri din București au pus la punct primul taxi gratis din Capitală. Cei doi, care lucrează în domeniul IT, au decis să îi ajute pe cei nevoiași sau pe cei care se grăbesc, ducându-i gratis oriunde în București.

„Ajutăm persoanele cu deficiențe locomotorii, vârstinicii cu probleme de sănătate, urgențe medicale minore și altele. De acest serviciu beneficiază momentan doar persoanele din sectorul 2 și 3 și cei care vin din provincie. Cei care vor să apeleze la noi trebuie să intre pe taxigratis.ro și să sune la unul dintre numerele de telefon”, a declarat Alex Bobes (23 de ani), unul dintre inițiatorii proiectului, pentru libertatea.ro.

Tânărul spune că el și asociatul său suportă prețul benzinei și al reparațiilor. „Nu avem sponsori. Muncim în domeniul IT și avem salarii medii. Nu cred că este un lucru rău să ajuți oamenii care chiar au nevoie de un mijloc de transport gratuit. Am încercat să luăm legătura cu mai multe campanii umanitare, dar nu ne-au răspuns”, a mai spus Alex Bobes.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 6 iunie. Cifrele 5, 6, și 9, norocoase

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 – calendar, subiecte și rezultate. UPDATE

 

Inchide