A făcut parte dintr-o trupă celebră, dar acum trece printr-o SCHIMBARE RADICALĂ. „DESPĂRȚIREA a venit de la sine. Lucrez la cea mai mare companie din țară”

A făcut parte dintr-o trupă celebră, dar acum trece printr-o SCHIMBARE RADICALĂ. „DESPĂRȚIREA a venit de la sine. Lucrez la cea mai mare companie din țară
Publicat: 11/07/2018, 11:31

„E un program destul de incarcat acum, este vacanta, lumea zboara mult. Pe scaunul asta stau cel mai mult in ultima perioada. E o poveste lunga. Eu visam de mic sa ma fac pilot. Eu pana la 10 ani am trait intr-o tara unde nu puteai sa calatoresti.

Visul meu a ramas sa ma fac pilot. Anul trecut am terminat scoala de pilot de linie. Iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriana din tara.

Sunt fericit de nu mai pot. In perioada HI-Q am muncit foarte mult. Noi ne-am inteles foarte bine, asta imi lipseste cel mai mult. Am avut o viata frumoasa. Despartirea a venit de la sine”, a declarat Mihai Sturzu pentru WOWbiz, citat de libertatea.ro.

În urmă cu șase ani, Sturzu a devenit pilot de avion ultraușor și a luat apoi examenele pentru a deveni pilot de linie. În toamna lui 2017 s-a angajat la WizzAir.

Hi-Q a fost unul din cele mai celebre grupuri pop din România, fondat în Brașov în 1996. Trupa a activat timp de 18 ani, fiind compusă din Mihai Sturzu, Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Foto: Facebook Mihai Sturzu

Foto: Wikipedia

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase