A găsit pe marginea drumului o cățelușă aproape moartă. Ce s-a întâmplat apoi este un miracol

Publicat: 09/08/2015, 19:49
Actualizat: 09/08/2015, 21:31

David Loop se îndrepta către serviciu când a zărit o pată albă la marginea șoselei. A oprit mașina cu gândul de a îndepărta de marginea drumului corpul ce părea inert, dar, când să se îndepărteze, a văzut cățelușa clipind și și-a dat seama că animalul nu murise, scrie thedodo.com.

„A început să scheaune ușor și mi-a topit inima”, a scris bărbatul pe Facebook. El a luat-o și a dus-o la veterinar, punându-i numele „Miracol”.

Patrupedul avea fractură de femur, era plină de căpușe și avea leziuni interne grave.

„Tocmai am fost să o văd pe Miracol, este într-o stare stabilă. Am mângâiat-o și și-a deschis ochii”, a scris bărbatul pe Facebook pe 1 august.

Cățelușa a început să se simtă mai bine în zilele care au urmat, iar ulterior a fost operată la femur. Pentru că factura la spitalul veterinar pentru îngrijirea cățelușei urca, Loop a creat o pagină pe internet pentru a strânge bani pentru operația cățelușei.

Loop a reușit să strângă în șapte zile mai mult de 8.000 de dolari, bani necesari operației, promițând că restul banilor vor fi folosiți pentru îngrijrea cățelușei, dar și pentru salvarea altor animale fără stăpân.