A simțit ca și când o bucată de gheață i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular

Redactor:
Gândul
A simțit ca și când o bucată de gheață i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular
Detalii în articol

O femeie din Statele Unite, pe nume Katie Holley, a simțit pe pielea, sau, mai bine spus, pe urechea ei, ce înseamnă să trăiești într-o casă plină de gândaci de bucătărie.

Totul a început în momentul în care a simțit ceva rece în ureche, scrie The Independent. Era ca și când o mică bucățică de gheață alunecase ușor în canalul ei auricular. Dezorientată, aceasta s-a dus la baie și a încercat să-și curețe urechea cu un bețișor special. A fost momentul în care a simțit că ceva se mișcă acolo. Era o mișcare „ritmică”, după cum a descris-o chiar femeia. 

Când a scos bețișorul din ureche, pe vata din vârful acestuia, Katie a putut observa două lucruri de culoare maro închis care semănau cu două picioare. 

Speriați, Katie și soțul ei au chemat o echipă de dezinsecție, care a făcut „ordine” în toată casa, dându-le celor doi senzația de ușurare. 

Totul până la un punct. Exact în ziua în care echipa a părăsit locuința cuplului, Katie a ajuns, din nou, panicată în baie. Ajutată de această dată de soțul ei, femeia a reușit să scape de câteva picioare din corpul insectei ascunse în urechea sa, însă partea superioară a gândacului rămăsese blocată în canalul auricular. 

Katie a ajuns la urgențe și a fost internată în spital. O asistentă i-a administrat un lichid în ureche, în încercarea de a omorî gândacul. Acesta s-a mișcat agresiv înainte să se oprească din agitație și să poată fi, în cele din urmă, extras din urechea lui Katie. După o noapte de spitalizare, femeia a fost lăsată să plece acasă. 

Deși trecuseră nouă zile de la vizita la medic, Katie nu se simțea deloc bine. Femeia simțea continuu un disconfort, care se accentua atunci când căsca. De asemenea, nu reușea să își administreze picăturile auriculare pe care i le recomandase doctorul. 

Femeia s-a gândit că poate are un dop de ceară și a mers, din nou, la medic, de data aceasta la un specialist. Acesta din urmă a examinat urechea lui Katie și a început să scoată alte rămășite de gândac. Abia acum coșmarul tinerei luase sfârșit.

Katie s-a declarat total nemulțumită de serviciile medicului de la urgențe și a ținut să recomande tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme să viziteze un medic specialist. 

Inchide