A simțit ca și când o bucată de gheață i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular

A simțit ca și când o bucată de gheață i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular
Publicat: 07/05/2018, 10:55

O femeie din Statele Unite, pe nume Katie Holley, a simțit pe pielea, sau, mai bine spus, pe urechea ei, ce înseamnă să trăiești într-o casă plină de gândaci de bucătărie.

Totul a început în momentul în care a simțit ceva rece în ureche, scrie The Independent. Era ca și când o mică bucățică de gheață alunecase ușor în canalul ei auricular. Dezorientată, aceasta s-a dus la baie și a încercat să-și curețe urechea cu un bețișor special. A fost momentul în care a simțit că ceva se mișcă acolo. Era o mișcare „ritmică”, după cum a descris-o chiar femeia.

Când a scos bețișorul din ureche, pe vata din vârful acestuia, Katie a putut observa două lucruri de culoare maro închis care semănau cu două picioare.

Speriați, Katie și soțul ei au chemat o echipă de dezinsecție, care a făcut „ordine” în toată casa, dându-le celor doi senzația de ușurare.

Totul până la un punct. Exact în ziua în care echipa a părăsit locuința cuplului, Katie a ajuns, din nou, panicată în baie. Ajutată de această dată de soțul ei, femeia a reușit să scape de câteva picioare din corpul insectei ascunse în urechea sa, însă partea superioară a gândacului rămăsese blocată în canalul auricular.

Katie a ajuns la urgențe și a fost internată în spital. O asistentă i-a administrat un lichid în ureche, în încercarea de a omorî gândacul. Acesta s-a mișcat agresiv înainte să se oprească din agitație și să poată fi, în cele din urmă, extras din urechea lui Katie. După o noapte de spitalizare, femeia a fost lăsată să plece acasă.

Deși trecuseră nouă zile de la vizita la medic, Katie nu se simțea deloc bine. Femeia simțea continuu un disconfort, care se accentua atunci când căsca. De asemenea, nu reușea să își administreze picăturile auriculare pe care i le recomandase doctorul.

Femeia s-a gândit că poate are un dop de ceară și a mers, din nou, la medic, de data aceasta la un specialist. Acesta din urmă a examinat urechea lui Katie și a început să scoată alte rămășite de gândac. Abia acum coșmarul tinerei luase sfârșit.

Katie s-a declarat total nemulțumită de serviciile medicului de la urgențe și a ținut să recomande tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme să viziteze un medic specialist.

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
Cu cine s-a iubit Adela Popescu? Secretul ruşinos: l-a lăsat chiar când...
FOTO. Alexandra, fiica lui Carmen Harra, apariție spectaculoasă în costum de baie!
Alimentul care sporeşte inteligenţa. TOP 8 mâncăruri pentru creier, potrivit dr. Mihaela Bilic
FOTO. Alexandra, fiica lui Carmen Harra, apariție spectaculoasă în costum de baie!
Germania anunţă lockdown naţional pentru persoanele nevaccinate. Vaccinarea obligatorie ar putea intra în vigoare
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Un bărbat a încercat să se vaccineze anti-Covid într-un braț fals de silicon pentru a...
Cu cine s-a iubit Adela Popescu? Secretul ruşinos: l-a lăsat chiar când...
O ROMÂNCĂ se află printre cele mai frumoase FEMEI din întreaga lume. A FASCINAT, dar...
SCANDAL la Târgul de Crăciun! Mai multe persoane care nu aveau CERTIFICAT verde au FORȚAT...
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Vestea ȘOC a momentului în România: a fost găsit mort. Primele informații
Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"
Doliu uriaș în România: Miliardarul a murit în chinuri. „Îngerul” copiilor nevoiași a lăsat un...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...