A uluit pe toată lumea cu prestația sa. Un tânăr orb și autist a ridicat tot publicul în picioare și a luat Golden Buzz-ul la America”s Got Talent – VIDEO

A uluit pe toată lumea cu prestația sa. Un tânăr orb și autist a ridicat tot publicul în picioare și a luat Golden Buzz-ul la America''s Got Talent - VIDEO
Publicat: 30/05/2019, 12:54

Kodi Lee a venit în fața juriului împreună cu mama sa și a cucerit juriul pe loc. Tina Lee le-a spus juraților că fiul ei este orb și autist și că „familia a descoperit pasiunea lui pentru muzică încă de când era mic”.

„Când asculta muzică, ochii lui se făceau mari și începea să cânte și atunci am realizat că este un entertainer. Datorită muzicii, a putut să reziste în această lume. Deoarece, atunci când ești autist, este dificil să faci ceea ce face toată lumea. Muzica, practic, i-a salvat viața”, le-a spus mama lui Kodi juraților.

Când Kodi a început să cânte, juriul a rămas șocat. Julianne Hough, una dintre jurați, a început să plângă, iar publicul s-a ridicat în picioare, aplaudând în continuu.

„O să-mi amintesc acest moment tot restul vieții”, a spus curprins de emoțieSimon Cowell, unul dintre jurați.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase