A ULUIT pe toată lumea cu prestațiile sale. O fetiță de 10 ani A SCRIS ISTORIE la „America”s Got Talent”, după ce a câștigat două Golden Buzz-uri

A ULUIT pe toată lumea cu prestațiile sale. O fetiță de 10 ani A SCRIS ISTORIE la „America''s Got Talent, după ce a câștigat două Golden Buzz-uri
Publicat: 22/01/2019, 21:18

La doar 10 ani, Angelica Hale este subiectul unei situații fără precedent în istoria show-ului „America”s Got Talent”, după ce a devenit prima concurentă care a făcut juriul să apese de două ori Golden Buzz/Butonul Auriu, informează revista People.

Fetița, originară din Atlanta, care a pierdut marele premiu în sezonul 12, l-a convins acum pe Howie Mandel să apese Golden Buzz-ul cu performanța de excepție avută în cadrul ediției „America”s Got Talent: The Champions”. Aceasta a cântat piesa „Fight Song” de la Rachel Platten.

„Este un vis devenit realitate!”, a declarat Hale. „Când am aflat că sunt, de fapt, prima persoană care primește două Golden Buzz-uri, am fost pur și simplu șocată. Dumnezeule, chiar nu-mi vine să cred”, a mai spus fetița.

Micuța cântăreață a mărturisit că și-a ales respectiva melodie cu un motiv: „Am vrut să transmit un mesaj, care să arate membrilor juriului și fanilor că este cântecul meu de luptă și că pot duce o luptă. Am fost în competiție cu unele dintre cele mai uimitoare talente, așa că am știut că trebuia să fiu la înălțime. A trebuit să ridic nivelul, așa că melodia pe care am ales-o are mult de-a face cu mine și cu trecutul meu”.

„Va fi cu adevărat o competiție dură, dar mi-am spus că trebuie să mă distrez și nimic nu poate merge prost dacă sunt eu. Chiar m-am distrat și a fost unul dintre cele mai apreciate show-uri America”s Got Talent. A fost atât de uimitor să revin pe scena emisiunii. Să primesc din nou Golden Buzz m-a lăsat fără suflare”, mai spune Hale.

În 2017, membrul juriului Chris Hardwick a numit-o „aleasa” și i-a oferit Golden Buzz-ul fetiței, care s-a luptat cu o septicemie, iar la vârsta de patru ani a fost salvată de la moarte după ce a făcut un transplant de rinichi. La prima participare în show, Angelica Hale, pe atunci în vârstă de 8 ani, a interepretat melodia „Girl on Fire”, piesă a cântăreței americane Alicia Keys.

Angelica este una dintre cele mai tinere concurente de la „America”s Got Talent: The Champions”, emisiune în care sunt acceptați cei mai buni concurenți din toată lumea, și va concura împotriva unor nume consacrate, precum Susan Boyle, Cristina Ramos, care a câștigat formatul din Spania, și Paul Potts, primul câștigător al show-ului „Britain”s Got Talent”.

Foto: Captură