A vărsat o picătură de vin pe costumația ei albă. Ținuta părea distrusă, dar o idee trăsnită i-a salvat ziua – FOTO

Redactor:
Gandul
A vărsat o picătură de vin pe costumația ei albă. Ținuta părea distrusă, dar o idee trăsnită i-a salvat ziua – FOTO
O femeie din Leeds, Marea Britanie, se pregătea să participe la o cursă de călărie când cineva a vărsat pe costumația ei câteva picături de vin roșu. O prietenă de-ale femeii s-a gândit că cea mai bună soluție de salvare a outfit-ului ar fi să își păteze întreaga costumație cu licoarea lui Bachus.

Salopeta ei de un alb imaculat avea câteva dungi inestetice roz. Cu siguranță, nu ar fi putut participa la competiție cu o astfel de apariție.

Eleanor Walton, o tânără pasionată de echitație nu știa cum să rezolve problema petei și prietena ei, Mia Williamson a venit cu o idee neașteptată. În loc să aplice o soluție de curățare, Eleanor și-a udat toată costumația cu vin, apoi și-a uscat-o. Astfel că, în loc să aibă o ținută albă cu pete inestetice roz, a avut o costumație roz cu modele albe, care păreau că fac parte din outfit.

Mia a recunoscut că era puțin beată și că ideea de a o uda cu vin pe prietena ei i s-a părut genială.

„O parte din mine se gândea să merg acasă să mă schimb, dar mă distram atât de bine, încât nu am vrut să las o pată să îmi strice ziua”, a declarat Eleanor. Femeia a povestit că a durat o jumătate de oră să-și usuce întreg costumul.

 

Imaginile au fost postate pe rețeaua de microblogging Twitter și au stârnit laudele utilizatorilor.

Tuturor li s-a părut că această soluție spontană a fost de-a dreptul genială, iar costumul a arătat mult mai bine ca înainte.  

Femeia care  a venit cu ideea a decalart că a încercat să găsească o soluție cât mai rapidă.

 

 

Foto: Eleanor walton Twitter

Inchide