A vrut să își scoată iubita în oraș, dar când a venit nota de plată a rămas șocat: „M-am trezit într-un ocean de lacrimi. Asta primești când ești un gras lacom” – FOTO

A vrut să își scoată iubita în oraș, dar când a venit nota de plată a rămas șocat: „M-am trezit într-un ocean de lacrimi. Asta primești când ești un gras lacom - FOTO
Publicat: 27/08/2019, 09:15

Legenda britanică de box Ricky Hatton se află în prezent în vacanță la Mykonos, Grecia, împreună cu iubita lui, Charlie, iar cuplul cuplu pare că se bucură cu adevărat de escapadă.

Fanul din Manchester City trăiește pe picior mare pe insulă, întrucât el și partenera lui au luat masa recent la unul dintre restaurantele extravagante din Mykonos – o cină i-a costat 1.927 euro.

Ricky a postat pe Instagram o poză cu nota de plată ce conținea o sticlă de șampanie pentru aproape 550 euro și o sticlă de proseco de aproximativ 110 euro.

Cel mai notabil „articol” a fost, însă, o friptură Kobe Ribeye care a costat 1.000 euro – o achiziție care l-a lăsat șocat când și-a dat seama de prețul ei.

„M-am trezit într-un ocean de lacrimi. Asta primești când ești un gras lacom. Tocmai am comandat-o. Nu m-am uitat. Ha, ha. Nota de plată a venit și am început să râdem. Wow”, a scris bărbatul pe Instagram.

Foto: Captură Instagram

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase