Această tânără câștigă 2000 de dolari pe nuntă oferind un serviciu INEDIT. „Nimeni nu s-a gândit să facă din asta o afacere, dar eu am sute de cereri”

Această tânără câștigă 2000 de dolari pe nuntă oferind un serviciu INEDIT. „Nimeni nu s-a gândit să facă din asta o afacere, dar eu am sute de cereri

O tânără în vârstă de 36 de ani din SUA are unul dintre cele mai inedite joburi din lume: Jen Glantz lucrează ca domnișoară de onoare profesionistă.

Fata a povestit că totul a pornit inițial ca o glumă. După ce în ultima perioadă fusese deseori invitată la nunțile prietenelor ei, Jen a publicat pe Craiglist un anunț mai debrabă ironic, relatează Business Insider.

„Când toate prietenele mele au început să se căsătorească, am decis să-mi caut alte prietene. Dar apoi și ele s-au logodit așa că, pentru a nu știu câta oară, am fost invitată să fiu domnișoară de onoare”, a scris ea. „Doar anul acesta am fost domișoară de onoare de patru ori. Asta înseamnă patru rochii diferite, patru petreceri ale burlăcițelor în care s-a băut multă tequilla, iar băieții îmbrăcați doar în lenjerie intimă au dansat mult prea aproape de fața mea… Așa că lăsă-mă să fac asta și pentru tine dacă nu ai alte prietene în afară de verișoara ta de gradul trei, pe care deseori o găsești scurgând și ultima picătură de pe fundul unei sticle goale de vin roșu…”, își încheia ea mesajul.

Spre surprinderea ei însă, până a doua zi a primit nu mai puțin de 250 de emailuri, de la diverse persoane interesate de „serviciile” pe care le oferea.

Lucrurile au evoluat extrem de repede, așa că, după nu mult timp, Jen și-a fondat propria companie: „Bridesmaids for Hire”. Acum, prin intermediul acestei afaceri, americanca le oferă viitoarelor mirese ajutor în ceea ce privește găsirea domnișoarelor de onoare, planificarea petrecerilor, dar și asistente personale pentru nuntă.

Mai mult, tânăra a scris și o carte intitulată „All My Friends Are Engaged”/„Toate prietenele mele sunt logodite”.

„Acum, aproape în fiecare săptămână stau de vorbă cu o altă mireasă, discutând despre cât de departe a ajuns cu aventura aceasta a nunții, ajutând-o să treacă peste provocări, oferindu-i sfaturi și purtându-mă ca un terapeut și consultat”, a explicat Jen. „Este o perioadă fericită, însă și destul de stresantă. Multe dintre femei au nevoie de extrasuport”, a completat ea.

Chiar și așa, Jen Glantz este extrem de bucuroasă că a pus pe picioare această afacere. Pentru serviciile sale, miresele plătesc chiar și 2.000 de dolari.

Cine sunt femeile care îi cer ajutorul? Nu sunt nici triste, nici lipsite nepărat de prietene, spune ea. Unele cliente au doar nevoie de cineva care să le ajute să-și crească încrederea în sine înainte și în timpul nunții.

„Nu e nimic trist în asta. Nu toată lumea are norocul să aibă alături oameni de calitate”, crede Jen. „Acest lucru nu ar trebui să jeneze pe nimeni. Nu sunt o prietenă de închiriat cu ziua. Sunt doar o profesionistă, care va face ca nunta să fie o experiență frumoasă pentru clienții mei”, a mai spus ea în cele din urmă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”