Acest bărbat a vrut să-i strice concediul amantei. Planul l-a dus direct la închisoare

Acest bărbat a vrut să-i strice concediul amantei. Planul l-a dus direct la închisoare
Publicat: 27/04/2017, 15:02
Actualizat: 01/10/2018, 21:16

Motaparthi Vamshi Krishna a trimis un email politiștilor în care se dădea drept femeie și pretindea că a auzit o discuție între șase bărbați care planuiau să deturneze avioanele care plecau din Hyderabad, Chennai și Mumbai. Politiștii au întărit măsurile de securitate la aeroporturi, dar au urmărit și sursa mesajului. În cele din urmă, bărbatul a fost prins.

În timpul interogatoriului, Motaparthi Vamshi Krishna le-a mărturisit politiștilor că a inventat povestea pentru că nu avea bani să meargă în vacanță cu iubita pe care o cunoscuse pe internet. El spune că i-a vorbit femeii despre starea sa financiară, dar aceastaîși dorea o escapadă și nu a acceptat un refuz. Hrishna, care lucrează ca agent de turism, s-a gândit să facă în așa fel încât zborurile să fie anulate, pentru că așa ar fi fost vina celor de la compania aerienă, nicidecum a lui. Bărbatul de 32 de ani a falsificat un bilet de avion pe care i l-a trimis amantei, după care a mers la un Internet café și a trimis către poliție mailul care anunța deturnarea avioanelor. ”’Krishnanu avea bani, dar, dacă ar fi recunoscut asta, și-ar fi rănit mândria, iar relația cu această fată ar fi ajuns la final””, a spus unul dintre politiștii care a comdus ancheta.

Bărbatul riscă acum cinci ani de închisoare. Krishna este căsătorit și are un copil, dar acum are toate șansele să rămână făra familie, dar și fără iubita pentru care și-a pus imaginația la cale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase