Florin Badescu
04.12.2015
Magazin

Actori populari participă la audițiile pentru rolul Han Solo din următorul film din seria „Star Wars”

Actori populari participă la audițiile pentru rolul Han Solo din următorul film din seria „Star Wars”
Actori polpulari participă la audițiile pentru rolul Han Solo din următorul film din seria "Star Wars"

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, peste 2.500 de actori, dintre care unii au nume impresionante în industria cinematografică, participă la audițiile organizate pentru atribuirea acestui rol. Următorul opus din franciza „Star Wars” va fi regizat de Phil Lord și Chris Miller și va fi lansat pe marile ecrane în 2018, informează contactmusic.com.

Printre ceilalți actori aflați în cursă pentru obținerea acestui rol celebru – interpretat în primele șase filme „Star Wars” de Harrison Ford – se află Nick Robinson (cunoscut pentru evoluția sa din „Jurassic World”), Aaron Taylor-Johnson (cunoscut pentru prestația din seria „Kick-Ass”), Miles Teller, Dave Franco, Hunter Parrish, Ed Westwick (fostul star din „Gossip Girl”) și Colton Haynes.

Irlandezul Jack Reynor, care a interpretat rolul Shane Dyson în „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, se află și el în cărți pentru obținerea rolului Han Solo, la fel ca Logan Lerman, care s-a remarcat în „Noe/ Noah” și „Furia: Eroi anonimi/ Fury”.

Harrison Ford își reia rolul Han Solo în mult așteptatul „Star Wars: Trezirea Forței/ Star Wars: The Force Awakens”, cel mai recent film din franciza „Războiul stelelor”, în care revin și colegii săi din precedentele părți ale francizei, Carrie Fisher, Mark Hamill și Anthony Daniels, dar distribuția include și câteva nume noi, precum John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver și Oscar Isaac.

Regizat de J. J. Abrams, filmul „Star Wars: Trezirea Forței” va avea premiera pe 18 decembrie.

Inchide