Actorul Alec Baldwin, ARESTAT în New York în urma unei ALTERCAȚII. Reacția lui Donald Trump

Actorul Alec Baldwin, ARESTAT în New York în urma unei ALTERCAȚII. Reacția lui Donald Trump
Publicat: 03/11/2018, 10:08
Actualizat: 26/03/2019, 03:54

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție a declarat că actorul a fost reținut de poliție și înfruntă acuzații de asalt, informează BBC.

Autoritățile au mai informat presa că Baldwin susține că un membru al familiei sale îi ținea liber un loc de parcare când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa.

Nu este prima oară când actorul de 60 de ani are probleme cu legea, din cauza temperamentului impulsiv. În 2014 a fost arestat pentru că a înjurat polițiștii care l-au oprit pentru că mergea cu bicicleta pe sens interzis. Iar la începutul anilor 90 a fost achitat, după ce a lovit un fotograf.

Protagonistul multor filme de succes, Alec Baldwin este, în prezent, sosia lui Donald Trump într-un show de televiziune.

Președintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a portrezitat în cadrul unui spectacol de comedie al emisiunii Saturday Night Live, a declarat că îi urează actorului „succes” când a aflat de arestarea sa.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru și în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, și un cunoscut activist politic, deși Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat și în roluri comice precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, și a prezentat „Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul „E tare complicat!/ It’s Complicated”, alături de Meryl Streep și Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în „Blue Jasmine” (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul „Din dragoste pentru Roma” (2012).

Foto: Hepta