Diana Parvulescu
20.01.2015
Magazin

Actorul de origine română Sebastian Stan joacă alături de Meryl Streep, într-un nou film – TRAILER

Actorul de origine română Sebastian Stan joacă alături de Meryl Streep, într-un nou film – TRAILER
Actorul de origine română Sebastian Stan joacă alături de Meryl Streep în filmul "Ricki and the Flash", regizat de Jonathan Demme, care va avea premiera în cinematografele din România în luna septembrie.

„Pentru cei care își amintesc performanța dinamică a actriței Meryl Streep în adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Carrie Fisher «Postcards from the Edge», de Mike Nichols, rolul artistei în următorul film al lui Jonathan Demme, «Ricki and the Flash», cel al unui star rock îmbătrânit care încearcă să reia legătura cu copiii ei înstrăinați, reprezintă o fascinantă schimbare”, scriu editorii de la IndieWire.

Potrivit imdb.com, filmul ar urma să aibă premiera în Statele Unite ale Americii pe 6 august, iar, pe 4 septembrie, lungmetrajul va intra în cinematografele din România.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românÇŽ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena și ulterior la New York. În timpul școlii a jucat în filme precum „Harvey”, „Cyrano de Bergerac”, „Little Shop of Horrors”, „Over Here” și „West Side Story”. A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul UniversitÇŽții Rutgers, dar și la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra.

 

 

A devenit celebru datoritÇŽ rolurilor Jack Benjamin din drama „Kings” și Carter Baizen din „Gossip Girls”. A mai avut apariții în filme precum „Uși roșii/ Red Doors”, „Arhitectul/ The Architect”, „Conjurația tăcerii/ The Covenant”, „Educația lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks”, „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, „Teleportați în adolescență/ Hot Tub Time Machine”, „Lebăda neagră/ Black Swan” și „Căpitanul America: Primul Răzbunător”.

Recent, actorul de origine română s-a remarcat în miniseria TV „Political Animals”, în care a jucat alături de Ellen Burstyn și Sigourney Weaver.

×
Inchide