Actrița americană Misty Upham, dată dispărută în 6 octombrie, a fost găsită moartă

Actrița americană Misty Upham, dată dispărută în 6 octombrie, a fost găsită moartă
Publicat: 17/10/2014, 18:14

Cadavrul actriței Misty Upham, cunoscută pentru apariția sa în filmul „Ținutul din mijlocul verii/ August: Osage County” și care a dispărut pe 6 octombrie, a fost găsit în regiunea orașului Seattle, potrivit unui anunț făcut joi de polițiștii americani, potrivit tmz.com..

Dispariția actriței Misty Upham, în vârstă de 32 de ani, care a jucat rolul menajerei Johnna Monevata în pelicula „Ținutul din mijlocul verii/ August: Osage County” din 2013, a fost reclamată de tatăl vedetei, pe 6 octombrie, iar autoritățile au anunțat joi descoperirea unui cadavru, potrivit Reuters.

Unchiul vedetei a declarat că autoritățile au confirmat că este vorba despre actrița dispărută la începutul lunii octombrie.

Misty Upham a fost văzută ultima dată în 5 octombrie, în timp ce pleca, pe jos, dintr-un apartament de lângă Auburn, la 30 de kilometri sud de Seattle, potrivit lui Steve Stocker, șeful Poliției din Auburn.

Polițiștii au fost informați că un cadavru a fost descoperit într-o zonă împădurită, la baza unui dig de 46 de metri înalțime, în apropiere de un râu, la sud de Seattle, potrivit declarației făcute joi de Stocker. La fața locului, a fost găsită o poșetă care conținea acte de identitate ale actriței. Medicii legiști nu au stabilit deocamdată cauza morții. Cadavrul a fost descoperit de un membru al familiei lui Upham, care se afla în zonă pentru a o căuta pe actriță.

Poliția a primit mai multe telefoane, în trecut, referitor la încercări de suicid în apartamentul din care a fost văzută plecând actrița. Părinții lui Misty Upham au spus poliției că femeia urma un tratament medicamentos pentru probleme de sănătate mintală.

Misty Upham a fost nominalizată pentru un premiu Independent Spirit pentru rolul secundar din drama „Râul înghețat/ Frozen River”, din 2008.

Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 și a jucat, printre altele, în filmele „La marginea Americii/ Edge of America” (2003), „Păstrătorul de vise/ DreamKeeper” (2003), „Data morții/ Expiration Date” (2006), „Râul înghețat/ Frozen River” (2008) și „Ținutul din mijlocul verii/ August: Osage County” (2013).

(Bogdan Enache, MEDIAFAX)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase