Actrița Scarlett Johansson a depus actele de divorț

Actrița Scarlett Johansson a depus actele de divorț
Publicat: 22/04/2017, 18:33
Actualizat: 02/10/2018, 09:02

Scarlett Johansson a depus oficial actele pentru divorțul de soțul său Romain Dauriac, potrivit contactmusic.com. Lupta pentru custodia fetiței lor se anunță acerbă.

Potrivit unor surse ale revistei Page Six, avocatul lui Johansson, Judith Poller, i-a prezentat actele de divorț avocatului lui Dauriac, Harold Mayerson, la Curtea Supremă din Manhattan, declarând că căsnicia celor doi este „deteriorată în mod irecuperabil”.

Vedeta a solicitat custodia fetiței sale, Rose Dorothy, în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, Dauriac se pregătește să conteste decizia, avoctul său declarând că „acesta ar vrea să se mute în Franța cu fetița sa, iar Johansson călătorește mult. Va fi o evoluție interesantă.”

Johansson, care a mai fost căsătorită în trecut cu o Ryan Reynolds, a început o relație cu Dauriac în 2012, cei doi căsătorindu-se în octombrie, 2014, iar la scurt timp au devenit părinții unei fetițe.

Cu toate acestea, vara trecută a apărut vestea că cei doi s-au despărțit, De atunci, cei doi au fost părinți cu rândul pentru micuța în vârstă de trei ani, Johansson a dus-o pe Rose pe platourile de film din lume, iar Dauriac s-a arătat nemulțumit că nu își poate vizita fiica.

„Copilul era purtat înainte și înapoi”, a mărturisit un apropiat al cuplului pentru Us Weekly în urmă cu câteva luni. „Nu merge așa pentru că Johansson călătorește foarte mult.”

Vestea vine la o lună după ce actrița a declarat pentru Playboy: „Cred că ideea căsătoriei este romanitică; este o idee minunată iar experiența poate fi ceva frumos… dar nu cred că este în firea oamenilor ca aceștia să fie monogami. S-ar putea sa fiu pusă la colț pentru asta, dar cred că este greu. Necesită multă muncă.”

Johansson s-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actrița americană a apărut și în filme de acțiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” și „Iron Man 2”.

În februarie 2014, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase