Adele a cerut 100.000 de lire sterline pe minut pentru a cânta la o nuntă

Adele a cerut 100.000 de lire sterline pe minut pentru a cânta la o nuntă
Publicat: 15/03/2013, 12:05
Actualizat: 25/06/2013, 18:11

Cântăreața britanică Adele a solicitat un onorariu de 100.000 de lire sterline pe minut pentru a susține un recital de 25 de minute la nunta fiicei unui magnat din industria sucurilor din fructe din Africa de Sud, informează contactmusic.com.

Artista a fost contactată de magnatul sud-african Vivian Imerman – a cărui avere este estimată la 400 milioane de lire sterline -, care a rugat-o să cânte 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra. Magnatul sud-african a renunțat în cele din urmă la această idee, după ce a aflat că mini-concertul lui Adele l-ar fi costat 2,5 milioane de lire sterline.

„Vivian va organiza o nuntă spectaculoasă. A plătit-o pe Amy Winehouse cu câteva zeci de mii de lire pentru a cânta la nunta Biancăi, fiica lui cea mare, în urmă cu trei ani. Spera să poată face același lucru și cu Adele”, a declarat o sursă pentru publicația Daily Star.

„A fost foarte surprins atunci când a aflat că îl va costa 2,5 milioane de lire sterline. În ciuda contului său impresionant din bancă, până și lui i s-a părut mult prea costisitor și a început să caute alți artiști”, a adăugat aceeași sursă.

Deși a pierdut șansa de a câștiga mulți bani dacă ar fi cântat la acea nuntă, presa britanică spune că Adele – care are un fiu în vârstă de cinci luni, Angelo, cu logodnicul ei Simon Konecki – nu pare deloc dezamăgită, mai ales că este foarte aproape de a semna un contract de 10 milioane de lire sterline pentru a apărea într-o campanie publicitară a unei firme de produse cosmetice.

Se spune că artista britanică analizează în aceste zile ofertele primite de la brandurile Estée Lauder, L’Oréal și Dior pentru a deveni imaginea oficială a unuia dintre ele, însă va accepta un astfel de proiect doar dacă ideea campaniei publicitare se va potrivi cu gusturile ei, iar reclama ce va fi realizată va include un cântec din repertoriul ei.

Artista britanică s-a declarat în trecut îngrijorată în legătură cu faptul că astfel de contracte publicitare pot să îi „păteze” imaginea.

„E rușinos atunci când te «vinzi». Depinde desigur ce fel de artist vrei să fii, dar eu nu vreau ca numele meu să fie asociat cu un brand. Nu vreau să mă simt pătată sau bântuită de acea imagine”, a declarat Adele într-un interviu din 2011.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreață și compozitoare. Ea a debutat la 19 ani și s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată și de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câștigat șase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piață două albume, „19” și „21”.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepțională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferințele sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” și „Rolling in the Deep”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase