Adevărata față a Coreei de Nord. GALERIE FOTO

Redactor:
Mădălina Chițu
Populația Coreei de Nord este atent supravegheată de forțele de ordine

Populația Coreei de Nord este atent supravegheată de forțele de ordine. Coreea de Nord este o republică socialistă, dar mulți o consideră o dictatură absolută de tip stalinist. Național Georgaphic publică o galerie foto prin care dorește să arate modul de viață pe care îl duc nord coreenii.

În imaginea de mai jos se poate vedea un agent de poliție care dirijează traficul într-una din intersecțiil capitalei Pyonyang. Din fotografie se poate vedea cum intersecția nu este una aglomerată, deoarece prin această zonă nu circulă mașini. Poza a fost realizată de David Guttenfelder.

În această fotografie au fost surprinși câțiva dintre membrii celei mai mari armate din lume. Armata Coreei de Nord numără peste 1 milion deoameni. Fotografia a fost realizată de David Guttenfelder în anul 2012. Armata a fost adusă pe stadionul din Pyongyang, în cadrul unei serbări organizate în onoarea primului lider al Coreei de Nord Kim II Sung.

În imaginea de mai jos apare o cântăreață pe obrajii căreia se pot vedea lacrimi. Artista a cântat în onoarea liderului Kim Jong Un. Doar cetățenii care demonstrează că sunt loiali liderului au voie să locuiască în capitala Coreei de Nord.

În fotografia de mai jos au fost imortalizați copii deghizați în ouă și pui de găină în timpul unui spectacol ce avea rolul de a aduce un omagiu pentru recoltele agricole din acea perioadă.

David Guttenfelder a fotografiat un grup de persoane care s-au adunat în 2012 la Phenian pentru a sărbători 100 de ani de la nașterea marelui conducător Kim II Sung. După ce a murit, în 1994, Kim II Sung a primit numele de președinte etern. În cinstea lui Kim II Sung s-a organizat un spectacol de artificii.

În poza de mai jos apare imaginea unui copil nord corean, îmbrăcat în uniformă patriotă. Imaginea acestuia a fost realizată de un grup de copii, care sunt mobilizați în fiecare an în Pyongyang.

Scena Teatrului Mansudae din Pyongyang în 2008. Fotografia a fost realizată la începutul spectacolului la care invitați speciali a fost orchestra New York Philharmonic.

În imaginea de mai jos se pot vedea portretele lui Kim II Sung și ale fiului său Kim Jong II care sunt luminate pe una dintre clădirile din capitala Coreei de Nord, chiar și atunci când curentul s-a luat în tot orașul.

David Guttenfelder a reușit să fotografize, parțial, unul dintre ghizii care însoțește vizitatorii în Turnul Juche. Femeia este îmbrăcată într-un costum tradițional zonei. Aceasta nu s-a lăsat fotografiată. Anual doar câteva sute de vizitatori pot intra în Turnul Juche, aceștia fiind atent selecționați.

Imaginea de mai jos a fost realizată de la fereastra unui turn. În fotografie apar oamenii care locuiesc la graniță cu China. După cum se poate vedea această zonă este afectată de secetă, astfel că oamenii trebuie să muncească din greu pentru a-și asigura mâncarea. În această zonă incidența malnutriției este destul de ridicată. 

VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului...
DUEL în lumea interlopă. Finul lui Nuțu Cămătaru, înjunghiat de cel mai mare dușman al...
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
Câte neveste a avut de fapt Liviu Vârciu! Nimeni nu știa că a fost căsătorit...
A ieșit scandal pentru că Halep s-a vaccinat cu Pfizer! S-a aflat motivul pentru care,...
Diana Șoșoacă, un nou gest INCREDIBIL! Cui cere AJUTORUL avocata din Iaşi
Arheologii au făcut o nouă descoperire spectaculoasă în oraşul Pompei
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Boala care te face de nouă ori mai predispus la deces din cauza infecției cu...
DUEL în lumea interlopă. Finul lui Nuțu Cămătaru, înjunghiat de cel mai mare dușman al...
La ecografia din a 34-a saptamana de sarcina a aparut ceva langa capul copilului. Cand...
Cele mai OTRĂVITOARE flori. Se dau frecvent de 1 MARTIE, dar patru dintre ele te...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Ce se întâmplă în India de când Ivermectina e folosită anti-covid-19. Dr. Adina Alberts a...
Prezentatoare, pusă într-o situație jenantă de regie. E uluitor ce au scris colegii ei pe...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România... O tragedie
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Ce fac bogaţii planetei ca să îşi asigure imunitatea în vremea pandemiei
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide