Afecțiunea misterioasă care a făcut-o să renunțe la serviciu. Ce i se întâmplă unei femei când se apropie de biroul ei

Afecțiunea misterioasă care a făcut-o să renunțe la serviciu. Ce i se întâmplă unei femei când se apropie de biroul ei
Publicat: 21/01/2017, 09:47

Femeia suferă de hipersensibilitate electromagnetică și, după cum spune chiar ea, acest lucru îi distruge viața. Rachel a renunțat la locul de muncă pentru că nu mai putea face față semnalelor emise de dispozitivele folosite pentru conexiunile Wi-Fi.

Pe lângă locul de muncă, aceasta a fost nevoită să plece și din casa ei din Chichester, West Sussex.

Afecțiunea de care suferă Rachel nu a fost până în prezent recunoscută oficial. Cei care suferă de hipersensibilitate electromagnetică susțin că sunt afectați de semnalul Wi-Fi emis de diverse dispozitive.

Simptomele pe care le prezintă aceștia includ spasme musculare violente, dureri severe de cap și dezorientare accentuată.

„La început aveam simptome ușoare. Mi-am dat seama că ceva este în neregulă atunci când, după ce am folosit un telefon mobil, am avut impresia că urechea îmi arde timp de 10 minute după ce l-am pus deoparte. Apoi, când am încercat să folosesc laptopul cu ajutorul conexiunii Wi-Fi, m-am simțit foarte obosită dintr-odată, fapt care m-a determinat să trec din nou la internetul prin fir”, a povestit Rachel pentru Metro.

Femeia, care suferă și de lupus, trăiește în prezent într-o baracă aflată în spatele curții unui prieten, acolo unde semnalele Wi-Fi nu o afectează atât de mult. Periodic se întoarce în casa ei pentru a-și hrăni animalul de companie, o pisică.

Rachel crede că afecțiunea ei ar trebui luată în seamă pentru că este posibil ca și alți oameni să dezvolte astfel de boli odată cu evoluția tot mai rapidă a tehnologiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase