Alexandra Stan rupe tăcerea: „Dumnezeu iartă, eu…”. Artista vorbește despre relația cu Marcel Prodan

Alexandra Stan rupe tăcerea: „Dumnezeu iartă, eu.... Artista vorbește despre relația cu Marcel Prodan
Publicat: 25/09/2013, 17:38
Actualizat: 20/05/2015, 12:04

Alexandra Stan rupe tăcerea după o perioadă destul de lungă în care nu a mai ieșit în public și nu a mai făcut niciun fel de declarație. Artista a transmis presei un mesaj prin intermediul căruia vrea să clarifice câteva aspecte cu privire la viața sa personală, dar și profesională.

„Primul și cel mai important este că incidentul pe care îl cunoașteți se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plângere penală. Și nu am de gând să o retrag, indiferent ce va susține Marcel Prodan. (…) Doresc foarte mult să clarific și alte câteva lucruri care mă privesc. Începând din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum și nici nu m-am gândit la așa ceva”, se arată în mesajul transmis redacției gândul de Alexandra Stan.

De asemenea, cântăreața a ținut să precizeze că pe internet sunt multe conturi de Facebook care îii poartă numele, dar niciunul nu este administrat de ea. „Eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Și nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate”, mai scrie în mesaj.

Cântăreața vorbește și despre ce mai dificil moment din viața sa, acela când a fost bătută de managerul ei, Marcel Prodan. „Incidentul cunoscut și perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gînduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe și cum acționez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel. Este mai bine să previi decât să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic și într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante. Vă mulțumesc mult și le mulțumesc în mod special celor care m-au susținut de departe și au avut încredere în mine. Cu drag, Alexandra Stan”, se încheie mesajul transmis de artistă.

Mai jos puteți integral mesajul remis gândul de Alexandra Stan

Dragi prieteni și iubitori de muzică,

Vă trimit aceste rînduri după o tăcere cam lungă, dar extrem de necesară într-o perioadă dificilă pentru mine. Mulțimea de știri neadevărate, de informații calomnioase precum și zvonurile vehiculate în unele publicații mă obligă să spun stop și să vă trimit aceste clarificări. Începând de astăzi, am decis să vorbesc în numele meu și să vă anunț lucrurile importante care ar putea să vă intereseze.

Primul și cel mai important este că incidentul pe care îl cunoașteți se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plângere penală. Și nu am de gînd să o retrag, indiferent ce va susține Marcel Prodan. Știrile care au vehiculat altceva țin de greșeli de documentare sau chiar de o încercare de a minimaliza gravitatea faptei.

Doresc foarte mult să clarific și alte câteva lucruri care mă privesc. Începând din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum și nici nu m-am gândit la așa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări și cine să mă reprezinte câtă vreme relația mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept? Pe unele site-uri și rețele de socializare se fac tot felul de declarații în numele meu. Vă asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Și nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate. De aceea, atunci cînd aveți nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactați. În momentul în care voi avea un ofițer de presă, un manager, un grup care să mă ajute în comunicarea cu voi, veți afla cu siguranță numele acestor persoane. Dar tot de la mine!

Incidentul cunoscut și perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gânduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe și cum acționez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel. Este mai bine să previi decît să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic și într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante.

Vă mulțumesc mult și le mulțumesc în mod special celor care m-au susținut de departe și au avut încredere în mine.

Cu drag,

Alexandra Stan

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Noroc fără precedent! Ce s-a întâmplat o femeie care câștigat 1 milion de dolari la...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ