„American Sniper”, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

American Sniper, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 02/02/2015, 10:44

Filmul „Lunetistul american/ American Sniper” este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-și colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât și lupta acestuia cu traumele cauzate de război și încercarea de a fi un soț și un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper, potrivit boxofficemojo.com. Potrivit presei americane, „American Sniper” a devenit lungmetrajul cu cele mai mari încasări (248,9 milioane de dolari) din filmografia lui Clint Eastwood. De asemenea, același film a stabilit un nou record de box office pentru încasările obținute de un film în weekendul cu gala Super Bowl.

În mod surprinzător, comedia de familie „Paddington” a urcat o poziție și a ajuns pe locul al doilea, cu încasări de 8,505 milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville și Ben Whishaw și spune povestea ursulețului Paddington, venit din jungla peruviană să își caute o casă în Londra, unde ajunge să cunoască familia Brown care îl îngrijește și îi oferă un cămin.

Filmul SF „Project Almanac”, regizat de Dean Israelite, a debutat pe locul al treilea în primul său weekend de proiecții în cinematografele nord-americane, cu încasări de 8,5 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jonny Weston, Sofia Black D’Elia și Michelle DeFraites și prezintă aventurile prin care trec trei adolescenți care fac o descoperire ce le va schimba întreaga viață – o mașină cu posibilități infinite, dar cu consecințe uneori ireversibile.

Drama „Black or White”, regizată de Mike Binder, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 6,4 milioane de dolari. Filmul îi are în distribuție pe Kevin Costner, Octavia Spencer și Gillian Jacobs și spune povestea unui avocat văduv care o crește singur pe nepoata lui metisă, Eloise, după moartea fiicei sale. Existența lui este încurcată atunci când Eloise este vizitată de bunica ei afro-americană, Rowena, care cere instanței ca fetița să fie încredințată tatălui ei biologic, Reggie, un dependent de droguri incapabil să își crească fiica.

Thrillerul „Băiatul din vecini/ The Boy Next Door”, regizat de Rob Cohen, a coborât trei poziții și a ajuns pe locul al cincilea în topul încasărilor de peste weekend, cu 6 milioane de dolari încasați în cinematografele nord-americane. Filmul o are ca protagonistă pe Jennifer Lopez care interpretează rolul unei profesoare, Claire Peterson, care tocmai a divorțat. Femeia încearcă să-și găsească liniștea și să se dedice fiului său, dar întâlnirea cu chipeșul și mai tânărul său vecin Noah (Ryan Guzman) îi schimbă viața, iar Claire își dă seama că vecinul ei nu e deloc omul care credea ea că este.

Comedia „Nuntași de închiriat/ The Wedding Ringer”, regizată de Jeremy Garelick, s-a clasat pe locul al șaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula îi are în distribuție pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco și Josh Gad și prezintă povestea lui Doug, care urmează să se însoare, dar nu are niciun prieten pe care să îl desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide să apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmează pare să fie mai mult decât și-a dorit.

Pelicula „The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game”, care prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reușit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria țară pentru faptul că era homosexual, a pierdut o poziție și s-a clasat pe locul al șaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul „Taken 3: Teroare în L.A.”, cu Liam Neeson și Maggie Grace, a coborât trei poziții și s-a clasat pe locul al optulea în topul încasărilor, cu 3,6 milioane de dolari în al patrulea weekend de difuzare. „Taken 3: Teroare în L.A”, al treilea film al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson, îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-și dovedească nevinovăția după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta sa cu aceia ce îi vor răul se folosește de toate aptitudinile și cunoștințele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat și a-și reabilita numele.

Animația „Strange Magic”, regizată de Gary Rydstrom, a coborât două poziții și a ajuns pe locul al nouălea în topul încasărilor din box office-ul nord-american, cu 3,1 milioane de dolari. Filmul prezintă lupta și aventurile unor spiriduși, elfi, zâne și drăcușori pentru obținerea unei poțiuni magice foarte puternice.

Thrillerul „The Loft”, care îi are în distribuție pe actorii Karl Urban, James Marsden și Wentworth Miller, a debutat la sfârșitul săptămânii trecute pe marile ecrane și încheie topul 10 al box office-ului nord-american după ce a vândut bilete în valoare de 2,8 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani