„American Sniper” s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

American Sniper s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 26/01/2015, 11:20

Filmul „Lunetistul american/ American Sniper” este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-și colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât și lupta acestuia cu traumele cauzate de război și încercarea de a fi un soț și un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper.

Thrillerul „Băiatul din vecini/ The Boy Next Door”, regizat de Rob Cohen, a debutat pe locul al doilea în topul încasărilor de peste weekend, cu 15 milioane de dolari încasați în cinematografele nord-americane. Filmul o are ca protagonistă pe Jennifer Lopez care interpretează rolul unei profesoare, Claire Peterson, care tocmai a divorțat. Femeia încearcă să-și găsească liniștea și să se dedice fiului său, dar întâlnirea cu chipeșul și mai tânărul său vecin Noah (Ryan Guzman) îi schimbă viața, iar Claire își dă seama că băiatul nu e deloc omul care credea ea că este.

Locul al treilea a revenit comediei de familie „Paddington”, cu încasări de 12,39 milioane de dolari, în al doilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville și Ben Whishaw și spune povestea ursulețului Paddington, venit din jungla peruviană să își caute o casă în Londra, unde ajunge să cunoască familia Brown care îl îngrijește și îi oferă un cămin.

Comedia „Nuntași de închiriat/ The Wedding Ringer”, regizată de Jeremy Garelick, s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,6 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula îi are în distribuție pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco și Josh Gad și prezintă povestea lui Doug, care urmează să se însoare, dar nu are niciun prieten pe care să îl desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide să apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmează pare să fie mai mult decât și-a dorit.

Filmul „Taken 3: Teroare în L.A.”, cu Liam Neeson și Maggie Grace, s-a clasat pe locul al cincilea în topul încasărilor, cu 7,6 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare. „Taken 3: Teroare în L.A”, al treilea film al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson, îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-și dovedească nevinovăția după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta sa cu cei ce îi vor răul se folosește de toate aptitudinile și cunoștințele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat și a-și reabilita numele.

Pelicula „The Imitation Game: Jocul codurilor/ The Imitation Game”, care prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reușit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria țară pentru faptul că era homosexual, s-a clasat pe locul al șaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,13 milioane de dolari de vineri până duminică.

Animația „Strange Magic”, regizată de Gary Rydstrom, a debutat pe locul al șaptelea în topul încasărilor de peste weekend, cu 5,53 milioane de dolari. Filmul prezintă lupta și aventurile unor spiriduși, elfi, zâne și drăcușori pentru obținerea unei poțiuni magice foarte puternice.

Locul al optulea în topul încasărilor din weekend a revenit peliculei „Selma”, cu 5,5 milioane de dolari. Filmul, aflat la al cincilea weekend de difuzare, este regizat de Ava DuVernay și este o cronică a campaniei lui Martin Luther King privind dreptul la vot, prin intermediul unei marș istoric desfășurat de la Selma la Montgomery, în statul american Alabama, în 1965.

Pe locul al nouălea a debutat comedia „Mortdecai”, regizată de David Koepp, cu Johnny Depp, Gwyneth Paltrow și Ewan McGregor. Filmul a obținut încasări de 4,12 milioane de dolari și prezintă aventurile unui negustor de artă în încercarea de a găsi un tablou care ar conține indicii despre o comoară, dar pentru aceasta trebuie să se lupte și să păcălească o mulțime infractori, spioni și teroriști. Chiar și pe soția sa trebuie să o mintă pentru a-și atinge scopul.

Pe locul al zecelea s-a clasat musicalul „În inima pădurii/ Into the Woods”, care a obținut încasări de 3,88 de milioane de dolari, în al cincilea weekend de difuzare. Regizat de Rob Marshall, acest film, care reprezintă o adaptare a celebrului musical omonim pus în scenă pe Broadway de Stephen Sondheim, aduce pe marele ecran o notă întunecată poveștilor și basmelor copilăriei, cu ajutorul actorilor Meryl Streep, Johnny Depp și Emily Blunt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât