András Zoltán, solistul trupei Sarmelele Reci, și Antoine Bagnaninchi, directorul Independența Film, invitații lui Lucian Mîndruță la „Schimbă vorba”

András Zoltán, solistul trupei Sarmelele Reci, și Antoine Bagnaninchi, directorul Independența Film, invitații lui Lucian Mîndruță la Schimbă vorba
Publicat: 30/01/2014, 23:26
Actualizat: 28/09/2018, 00:39

András Zoltán, solistul formației Sarmelele Reci, și Antoine Bagnaninchi, directorul Independența Film, au fost invitații lui Lucian Mîndruță, la emisiunea „Schimbă vorba” de joi, 30 ianuarie.

Primul dintre ei a vorbit despre aniversarea celor 20 de ani de existență a trupei și a povestit că, de-a lungul acestor decenii, au cântat și versiuni în limba maghiară ale pieselor din repertoriul lor.

„Unele dintre piesele Sarmelele Reci le-am mai cântat, din când în când, și în maghiară: Dacă n-ai fi tu/Ha nem lehetnél sau La televizor/A tévé elött, dar n-am vrut să exagerez cu chestia asta pentru că, la urma urmei, trebuie să vină și dinspre public cumva, un semnal, o cerere… „, spune András.

În cea de-a doua parte a emisiunii, Antoine Bagnaninchi a explicat poziția Independența film – distribuitorul filmului „Nymphomaniac”, de Lars von Trier, în România – față de decizia luată recent de Comisia de clasificare a Centrului Național al Cinematografiei. Pe 28 ianuarie, comisia respectivă a inclus lungmetrajul „Nymphomaniac Vol. II” în categoria celor „Interzise minorilor și proiecției cu public – IM-18-XXX”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase