Angelina Jolie are un nou iubit, după despărțirea de Brad Pitt. Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe celebrul actor

Angelina Jolie are un nou iubit, după despărțirea de Brad Pitt. Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe celebrul actor
Publicat: 29/03/2018, 08:32
Actualizat: 25/03/2019, 21:19

Potrivit Entertainment Tonight, care citează o sursă, noul iubit al Angelinei Jolie este un bărbat „puțin mai în vârstă, care este agent imobiliar”.

„Brad și Angelina sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată și persoanele pe care le frecventează. Angie le-a spus prietenilor că nu este încă pregătită să aibă întâlniri amoroase, dar, de fapt, se vede cu un bărbat chipeș, puțin mai în vârstă, care este agent imobiliar. Nu este o vedetă și nici măcar cineva pe care în mod obișnuit l-ar avea în cercul de cunoștințe”, a spus sursa.

„Se simțea cu adevărat rău după separare. I-a făcut bine să aibă un adult cu care să vorbească”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 – 1999) și Billy Bob Thornton (2000 – 2003) și a avut relații și cu alți bărbați celebri, precum Timothy Hutton, dar și cu modelul și actrița Jenny Shimizu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase