• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Angelina Jolie își va extirpa ovarele, după ce anul trecut suferise o dublă mastectomie

Angelina Jolie își va extirpa ovarele, după ce anul trecut suferise o dublă mastectomie
O știre devastatoare. ULTIMA ORĂ

Angelina Jolie a confirmat zvonurile potrivit cărora se va supune unei noi operații extreme: aceea de a-și extirpa ovarele. La aproape un an după ce a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni apariția cancerului mamar, actrița, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că, tot de frica apariției cancerului, își va extirpa și ovarele, notează BBC.

INDIAN WELLS SIMONA HALEP LIVE. SIMONA HALEP – Agnieszka Radwanska LIVE în semifinale

Sursa citată mai scrie că starul de la Hollywood a luat această decizie după ce, în urma unor analize genetice, a constatat că prezintă un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer mamar. Aceleași teste i-au mai arătat că era expusă și unui risc ridicat de a se confrunta cu cancer ovarian. „Am decis să fiu proactivă și să mininalizeze toate riscurile pe cât posibil”, a declarat Angelia jolie, în urmă cu un an. 

Într-un interviu acordat recent  celor de la Entertainment Weekly, actrița s-a declarat „foarte fericită” de faptul că a luat decizia de a se opera. „Va trebui să mai fac încă o operație. Am fost sfătuită de foarte mulți oameni minunați  pentru a face acest pas. Am fost norocoasă să am alături niște doctori minunați, am fost norocoasă că m-am recuperat foarte repede după prima operație și că m-am putut concentra asupra proiectului Unbroken (nr. filmul regizat de actriță)”, a declarat actrița.

Aceasta le-a mulțumit fanilor ei pentru faptul că au fost alături de ea în cele mai grele momente din viața ei. „Am fost foarte mișcată de susținerea și înțelegerea de care au dat dovată atât de mulți oameni”, a mai spus Angelina Jolie.

În urmă cu aproape un an, actrița s-a supus unei operații de dublă masectomie. Aceasta și-a anunțat fanii de intervenția la care a fost supusă printr-un editorial publicat în cotidianul The New York Times.

gândul a publicat integral editorialul pe care Angelinei Jolie despre dubla masesctomie.

 

Inchide