Animația „Regatul de gheață/ Frozen”, lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Animația Regatul de gheață/ Frozen, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 09/12/2013, 11:07
Actualizat: 03/02/2019, 16:30

Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad.

Filmul SF „Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire”, al doilea din saga „Jocurile foamei”, pierde poziția de lider și ocupă locul secund în box office-ul nord-american, cu încasări de 27 de milioane de dolari. În regia lui Francis Lawrence, cu Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci și Lenny Kravitz, „Jocurile foamei: Sfidarea” urmărește noile aventuri ale tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) din Panem, o societate autoritară dominată de oligarhii din Capitoliu, care domnesc prin teroare în cele 12 districte în care trăiește majoritatea populației. Katniss și Peeta (Josh Hutcherson) au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu.

Filmul „Out of the Furnace”, de Scott Cooper, intră în clasament direct pe poziția a treia, cu încasări de 5,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula urmărește destinul lui Russell (Bale) și al fratelui său, Rodney (Casey Affleck), care trăiesc într-un orășel modest și atins de criza economică din zona „centurii industriale” a Americii.

Locul al patrulea în box office-ul nord-american este ocupat de filmul fantasy „Thor: Întunericul”, cu încasări de 4,7 milioane de dolari. Filmul, regizat de Alan Taylor („Urzeala tronurilor”, 2011), este continuarea lungmetrajului „Thor” din 2011, care prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele de benzi desenate din seria Marvel Comics. După evenimentele din „Thor”, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă, în frunte cu răzbunătorul Malekith, se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Comedia „Tată fără număr/ Delivery Man”, cu Vince Vaughn și Chris Pratt, urcă o poziție, ocupând locul al cincilea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui David Wozniak (Vince Vaughn), un bărbat obișnuit a cărui viață este dată peste cap când află că, în urma unei greșeli la clinica de fertilizare cu care a „colaborat” în studenție, este tatăl a 533 de copii. Dator unor mafioți și respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuți vor să-i afle identitatea în urma unui proces.

Pe locul al șaselea se situează filmul de acțiune „Orașul fără legi/ Homefront”, cu James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth și Winona Ryder, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Jason Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog și, în același timp, un tip dedicat familiei. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanți de droguri. Când viața fiicei lui este pusă în pericol, Broker este constrâns să intre în acțiune și să ia măsuri pentru a-l opri pe șeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule și cu vicii periculoase.

Filmul „The Book Thief”, cu Geoffrey Rush și Emily Watson, se menține pe locul al șaptelea în clasament, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Bazat pe bestsellerul omonim scris de Markus Zusak, filmul explorează aventurile lui Liesel (Sophie Nélisse), o fetiță de nouă ani adoptată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Faptul că trebuie să se acomodeze în căminul noilor părinți adoptivi pare inițial să fie doar o povară în plus pe umerii fetiței, dar, în curând, Hans (Geoffrey Rush) și Rosa (Emily Watson) ajung să-i câștige încrederea. La acest lucru contribuie și faptul că Hans o învață pe Liesel să citească, deschizându-i accesul spre lumea magică a cărților, într-o perioadă în care naziștii ard capodoperele literaturii universale în piețe.

Locul al optulea în clasament este ocupat de comedia romantică „The Best Man Holiday”, regizată de Malcolm D. Lee, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. Filmul, care a avut un buget de numai 17 milioane de dolari, cu Morris Chestnut și Taye Diggins în rolurile principale, prezintă întâlnirea dintre foști colegi de facultate în timpul vacanței de Crăciun, în timpul căreia se reaprind vechi rivalități și povești de dragoste.

Pe locul al nouălea se situează comedia „Philomena”, în regia lui Stephen Frears, cu încasări de 2,2 milioane de dolari. Cu Steve Coogan, Judi Dench și Charlie Murphy în rolurile principale, filmul aduce în prim-plan povestea unei mame căreia i se face o mare nedreptate și care pornește în căutarea unei rezolvări a problemelor sale.

Ultimul loc în clasament este ocupat de „Dallas Buyers Club”, cu încasări de 1,4 milioane de dolari. Această dramă, regizată de Jean-Marc Vallée, prezintă povestea lui Ron Woodroof (Matthew McConaughey), un electrician texan, care se luptă cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost diagnosticat cu HIV, în 1986.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O teorie controversată răstoarnă tot ce știam despre Univers. Am trăi, de fapt, într-un vid...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
CHINURILE prin care a trecut vedeta pentru a avea copii. Doctorii nu-i dădeau șanse să...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Apare o nouă obligație în România. Se aplică în toate magazinele și restaurantele, fără excepție
Traiul românilor, tot mai dificil. Ce scumpiri vor urma
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Copacii care au supraviețuit bombei atomice lansate asupra Hiroshima
×